2777
2789
خخخخ مننم منتظرم سهام عدالتو بدن برم گوشی بخرم دوهفتس دادم بانک واسم بفروشه اما هیچ خبری نیست

منم چشم انتظارم...

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀

iphone 6 plus

خوبه ولی خیلی گنده ست و بد دست

میخام ایفون یازده بگیرم😍

وقتی دنیا اینو میخواد که مخصوصأ بسوزم... چیکار کنم، دلمو با نخ سوزن بدوزم؟؟!!                                                      ________کاربر سابقم✌🏻_________ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبع لبتاب داری. ی سوال با لبتاب اینستا هم میشه رف؟

اره میشه با گوگل

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈

شیائومی نوت هشت پرو...آره خوبه اماکمی سنگینه براکسی که گوشی جمع وجورمیخوادخوب نیست،وایی من شیش ماه پیش خریدم چهارالان شده شیش وخورده ای..نمیدونم خوشحال باشم گوشی دستم گرونه یاناراحت که همهههه چی سرسام آورگرون شده😣😂🤣

فرشته خانم هستم😇

iphone 6 plus خوبه ولی خیلی گنده ست و بد دست میخام ایفون یازده بگیرم😍

واقن میگی گندس و ناراضی اتفاقن بهترع ک 

من تبلت رو بیشتر از مبایل میپسندم ب خاطر بزرگیش 

ت خیلی آدم عجیبی هسی یا کلن ما خیلی باهم فرق داریم 

همش نظراتت توجه منو جلب میکنه

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
شیائومی نوت هشت پرو...آره خوبه اماکمی سنگینه براکسی که گوشی جمع وجورمیخوادخوب نیست،وایی من شیش ماه پ ...

خیلی گرون شده من داشتم پول جمع میکردم یهو دیدم از سه ونیم شده شیش تمن

من روی لب تاب اینستا و تلگرام دارم - ولی واتس آپ نتونستم نصب کنم .

خوبع فقط مشکلش اینه نمیتونی هرجایی ببریش

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
گوشی هوشمند ندوست .

هرجور خودت میدونی ولی واقن خوبه