2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی کیفیت عکستون خوبه

مرسی

آره دوربینش ۴۸ هست دیگه

اگه از پستم خوشت اومد.اگه دوستداشتی⁦☝️⁩یدونه صلوات لطفا😚مشکل خانوادگیمون حل شه🥺.                                                                                                                    میگم اگه من بیشتر از یکماه نیومدم سایت بدونید 100٪ مُردم🤭 برام فاتحه بفرستین😁🥰
واقن میگی گندس و ناراضی اتفاقن بهترع ک  من تبلت رو بیشتر از مبایل میپسندم ب خاطر بزرگیش  ...

نه باور کن من از گوشی بزرگ اصلا خوشم نمیاد

😂😂😂

نمیدونم والا شاید خیلی اختلاف نظر داریم 🙂

وقتی دنیا اینو میخواد که مخصوصأ بسوزم... چیکار کنم، دلمو با نخ سوزن بدوزم؟؟!!                                                      ________کاربر سابقم✌🏻_________ 
لپتاپ حاجی نه لب تاپ

همون😅من اصن استفادع ازش بلد نیسم تا ایمشو درست تایپ کنم ک😅چ فرقی دارع حالا

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
اولا لپتاپ ثانیا بله میشه من میرم

حالا چرا همتون گیر دادین ی اشتباع تاپیه دیگ دومن خب نمیدونستم میخاسم مطمئن شه فک نکنم اشکالی داشتع باشه ک اینجوری میکنین بعضیاتون

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑