2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خانوم من خودم لر هستم دقیقا شما الان رفتارت استاتر ببینه باید خودش تصمیم بگیره ایشون راهنمایی خواست ...

خانومه محترم منم زنداداشم تهرانیه اصلا کاری بهش نداریم رو سرمونم میزاریمش منم نظرم و گفتم همه باهم فرق میکنن ایشونم باید تحقیق کنه بفهمه ک چطور خانواده ای هستن

من لرم به اصالتم و فرهنگم و زبانم مي نازم مهم نیست کجا بزرگ شدم و به چه زبانی حرف میزنم مهم اصالتم هست که لرم 👌👌👌👌👌🌹🌹🌹🌹🌹🌹 و تو هر شهرستانی آدم خوب و بد هست اینهمه تایپک میزنن و شوهرهای عجیب و اخلاق بد  دارن خب از همه استان های ایرانن، اینجا استاتر راهنمایی خواست منم راهنماییش کردم سوتفاهم نشه 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

1400 سال من هست 💃💃💃آینه جادویی منو به گذشته ببر🏄‍♀️🏄‍♀️🏄‍♀️ وای چه روز خوبی با هیچ کس جز خودم درد دل نمیکنم، با هیچ کس جز خودم دوست نیستم ، واسه هیچ کس دل نمیسوزونم و واسه هیچ کس جز خودم کار پیدا نمیکنم، فقط خودمو میبینم و بس، زخم هایی عمیقی که بخاطر خیر خواهی بر روی قلبم موندن ندارم و تا  الان خیلی پیشرفت کردم انرژی واسه دیگران نمی‌ذارم  واسه خودم میزارم  🤔🤔🤔 آینه منو برگردونم به حالم  سال 1400 شد و منو دیگه هیچ کس نمیتونه غمگین کنه، من با همه دوستم اما به هیچ کس اعتماد نمیکنم و هر کسی مسئول حل مشکلات خودش هست به من مربوط نیست، و مشکلات منم به هیچ کس مربوط نیست هر وقت دلم میگیره جلوی آینه وایسادم و باهاش درد دل کردم با رژ لبم نوشتم و بعدشم پاکیدم 😂😂😂 چقدر حالم خوشه 1400 سال من هست دورم خلوت از آدم‌های بی ارزشی هست که انرژی مثبت را ازم  میگرفتن 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
عزیزم متاسفانه شما بدشانس بودی وگرنه لر و خساست؟؟؟؟ لر باشن و از عروس غریبه راه نیان؟؟ از همممممه ...

نمیدونم شاید لر سمت شما فرق دارن

طرف من بروجردی ان و متاسفانه تمامشون این خصلت هارو دارن

من ازشون راضی نبستم

من عروسشون شدم در حالیکه برای ازدواجمون کمک نکردند و من و همسرم خودمون با بدبختی هزینه های ازدواجمون رو تهیه کردیم همین الانشم خیلی به من بی محلی میدن

بااینکه بهشون گفتم شما مثل مادر و خواعرخودم هستید

و من رو تاحالا به شهر خودشون نبردن بااینکه خیلی دوس دارم شهرشون رو ببینم

نمیدونم شاید لر سمت شما فرق دارن طرف من بروجردی ان و متاسفانه تمامشون این خصلت هارو دارن من ازشون ...

عزیزدلم غصه نخور 

همه جای دنیا انسان ذات خراااب وجود داره حالا هر قومیتی ک میخواد باشه ...

شعور و ذات درست ب قومیت ربطی نداره ، احتمالا خانواده همسرتون کلاً با شما مشکلی دارن وگرنه باور کن لر و بختیاریا ب مهربونی و عروس دوستی معروفن حداقل طرف ما ک اینطورن ، دور سرِ عروس آب میریزن بخصوص غریبه هاشون 

نمیدونم شاید لر سمت شما فرق دارن طرف من بروجردی ان و متاسفانه تمامشون این خصلت هارو دارن من ازشون ...

میگن انگار بروجردیا به خصاصت معروفن من خیلی شنیدم

عزیزدلم غصه نخور  همه جای دنیا انسان ذات خراااب وجود داره حالا هر قومیتی ک میخواد باشه ... شع ...

از اولشم با من مخالف بودن به همسرم می گفتن این دختر پر توقعه ولش کن

حالا منظورشون از پرتوقع رو بگم چی بود؟

بهم میگفتن عروسی نگیریم

سرویس طلا نخریم

مهریه ۱۴ تا

بریم محضر عقد بعدم بریم سر زندگیمون

منم از همسرم همه اینارو خواستم اما مختصر و کمش رو

مثلا سرویس طلام نازکترین سرویس بازاربود یا عروسیم با ۱۸۰ نفر مهمون بود که بیشتر هزینه اش رو پدرم داد بقیش هم من و همسرم کارکردیم جمع کردیم

حتی وام ازدواج همسرم هم نمیگرفتن که خرج نشه ومن هم وام ازدواجم روگرفتم دادم برای رهن خونه همسرم که مستاجرش بلندبشه

حالا حرف زیاده...