2777
2789
والا هنوز که وصلت نکردم

من خرم ابادیم تا حالام هرچی عروس از شهرای دیگه اوردن پسره رو ورداشته رفته شهر خودشون ‌.. تو فامیل و اشنا رو میگم . البته اینکه خانواده خوب باشن اینا بستگی داره همه جا مادر شوهر و خانواده شوهر بد و خوب وجود داره .

من تکیه گاهم باده که افتادم از پا 😔😔😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کلا مستقیم میان سمت اتاق پزشک  نه چون دولتیه فقط یه پذیرش داره نگهبان نداره  پذیرش هم سع ...

وای خدا:/ اون پذیرش کوفتی ب چ درد میخوره  واقعا،فکر کنم براش کزارشم نمیشه رد کرد چون اونحا همه با هم آشنان فقط پزشک غریبه ست :////

گارد نگرفتم عزیزدلم هستن چشم و دل پاک اما کاملم نیستن قطعا نمی تونیم بگیم هیچ مردی تو دنیا خیانت نمی ...

شما درست میگی گلم ولی جمله ی منو بخونی نوشتم اکثرا نه که همه😊

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
ببخشید اینکه پلنگ باشی خب هیچ جا کارت ندارن بلانسبت شما، پلنگ ها آدم های آزادی هستن و کسی کاریشون ند ...

عزیزدلم ماام پلنگ نیستیم اما کلا حانوادتن شخصیت داریم لابد شما حرکتی کردی ک بهت تذکر داده مادرشوهرت وگرنه کسی ب کسی الکی گیر نمیده ی دور مرور کن رفتاراتو بد توهین کن ب لرا😊

والا هنوز که وصلت نکردم

خواستی ازدواج کنی تو تهران بمون همونجا زندگی کن لرها طایفه ای هستن و خیلی ارتباط با فامیل دارن اذیت میشی و به شوهرت میگن زن ذلیل اگه خواست با زنش خوب باشه  😂😂😂

1400 سال من هست 💃💃💃آینه جادویی منو به گذشته ببر🏄‍♀️🏄‍♀️🏄‍♀️ وای چه روز خوبی با هیچ کس جز خودم درد دل نمیکنم، با هیچ کس جز خودم دوست نیستم ، واسه هیچ کس دل نمیسوزونم و واسه هیچ کس جز خودم کار پیدا نمیکنم، فقط خودمو میبینم و بس، زخم هایی عمیقی که بخاطر خیر خواهی بر روی قلبم موندن ندارم و تا  الان خیلی پیشرفت کردم انرژی واسه دیگران نمی‌ذارم  واسه خودم میزارم  🤔🤔🤔 آینه منو برگردونم به حالم  سال 1400 شد و منو دیگه هیچ کس نمیتونه غمگین کنه، من با همه دوستم اما به هیچ کس اعتماد نمیکنم و هر کسی مسئول حل مشکلات خودش هست به من مربوط نیست، و مشکلات منم به هیچ کس مربوط نیست هر وقت دلم میگیره جلوی آینه وایسادم و باهاش درد دل کردم با رژ لبم نوشتم و بعدشم پاکیدم 😂😂😂 چقدر حالم خوشه 1400 سال من هست دورم خلوت از آدم‌های بی ارزشی هست که انرژی مثبت را ازم  میگرفتن 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
وای خدا:/ اون پذیرش کوفتی ب چ درد میخوره  واقعا،فکر کنم براش کزارشم نمیشه رد کرد چون اونحا همه ...

دقیقا همینه 

گزارش بنویسی میره اداره گزارشت بعد میگن ای بابا فلانی که مثلا فلان طایفه ست و... کاری ندارن باش 

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎
نه روستایی نیست اتفاقا روستایی هم بودم بهتر بود باز  درمانگاه سمت ماسور حالا بعدا متوجه میشی&n ...

عزیزم بسه دیگه چندبار بی احترامی کردی کار خوبی نیس

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
عزیزدلم ماام پلنگ نیستیم اما کلا حانوادتن شخصیت داریم لابد شما حرکتی کردی ک بهت تذکر داده مادرشوهرت ...

عزیرم من کاما گذاشتم گفتی پلنگ گفتم اونا قضیه شون فرق داره به شما اهانتی نکردم 

1400 سال من هست 💃💃💃آینه جادویی منو به گذشته ببر🏄‍♀️🏄‍♀️🏄‍♀️ وای چه روز خوبی با هیچ کس جز خودم درد دل نمیکنم، با هیچ کس جز خودم دوست نیستم ، واسه هیچ کس دل نمیسوزونم و واسه هیچ کس جز خودم کار پیدا نمیکنم، فقط خودمو میبینم و بس، زخم هایی عمیقی که بخاطر خیر خواهی بر روی قلبم موندن ندارم و تا  الان خیلی پیشرفت کردم انرژی واسه دیگران نمی‌ذارم  واسه خودم میزارم  🤔🤔🤔 آینه منو برگردونم به حالم  سال 1400 شد و منو دیگه هیچ کس نمیتونه غمگین کنه، من با همه دوستم اما به هیچ کس اعتماد نمیکنم و هر کسی مسئول حل مشکلات خودش هست به من مربوط نیست، و مشکلات منم به هیچ کس مربوط نیست هر وقت دلم میگیره جلوی آینه وایسادم و باهاش درد دل کردم با رژ لبم نوشتم و بعدشم پاکیدم 😂😂😂 چقدر حالم خوشه 1400 سال من هست دورم خلوت از آدم‌های بی ارزشی هست که انرژی مثبت را ازم  میگرفتن 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

تهران و خیلی از شهرای دیگه پره ادم بی فرهنگ و زبون نفهم مادر شوهر دهن دریده و.......... خواهشا فاز روشنفکری ور ندارین و به لرا توهین کنین 

من تکیه گاهم باده که افتادم از پا 😔😔😔
عزیزدلم ماام پلنگ نیستیم اما کلا حانوادتن شخصیت داریم لابد شما حرکتی کردی ک بهت تذکر داده مادرشوهرت ...

خانوم من خودم لر هستم دقیقا شما الان رفتارت استاتر ببینه باید خودش تصمیم بگیره ایشون راهنمایی خواست منم بدون توجه کردن تعصب گفتم راهنماییش کنم و تجربه های خودم بگم شوهر من و خانواده اش از آدم های سرشناس و اصیل شهرشون هستن هرجایی وصلت نمیکنن و میگم طبق سنتی بودن لرها یجا هایی آدم اذیت میشه و من دوست تهرانی داشتم میدونم ذهنیت و تفکر شون زمین تا آسمون فرق داره