من خرم ابادیم تا حالام هرچی عروس از شهرای دیگه اوردن پسره رو ورداشته رفته شهر خودشون .. تو فامیل و اشنا رو میگم . البته اینکه خانواده خوب باشن اینا بستگی داره همه جا مادر شوهر و خانواده شوهر بد و خوب وجود داره .
ببخشید اینکه پلنگ باشی خب هیچ جا کارت ندارن بلانسبت شما، پلنگ ها آدم های آزادی هستن و کسی کاریشون ند ...
عزیزدلم ماام پلنگ نیستیم اما کلا حانوادتن شخصیت داریم لابد شما حرکتی کردی ک بهت تذکر داده مادرشوهرت وگرنه کسی ب کسی الکی گیر نمیده ی دور مرور کن رفتاراتو بد توهین کن ب لرا😊
خواستی ازدواج کنی تو تهران بمون همونجا زندگی کن لرها طایفه ای هستن و خیلی ارتباط با فامیل دارن اذیت میشی و به شوهرت میگن زن ذلیل اگه خواست با زنش خوب باشه 😂😂😂
1400 سال من هست 💃💃💃آینه جادویی منو به گذشته ببر🏄♀️🏄♀️🏄♀️ وای چه روز خوبی با هیچ کس جز خودم درد دل نمیکنم، با هیچ کس جز خودم دوست نیستم ، واسه هیچ کس دل نمیسوزونم و واسه هیچ کس جز خودم کار پیدا نمیکنم، فقط خودمو میبینم و بس، زخم هایی عمیقی که بخاطر خیر خواهی بر روی قلبم موندن ندارم و تا الان خیلی پیشرفت کردم انرژی واسه دیگران نمیذارم واسه خودم میزارم 🤔🤔🤔 آینه منو برگردونم به حالم سال 1400 شد و منو دیگه هیچ کس نمیتونه غمگین کنه، من با همه دوستم اما به هیچ کس اعتماد نمیکنم و هر کسی مسئول حل مشکلات خودش هست به من مربوط نیست، و مشکلات منم به هیچ کس مربوط نیست هر وقت دلم میگیره جلوی آینه وایسادم و باهاش درد دل کردم با رژ لبم نوشتم و بعدشم پاکیدم 😂😂😂 چقدر حالم خوشه 1400 سال من هست دورم خلوت از آدمهای بی ارزشی هست که انرژی مثبت را ازم میگرفتن 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
عزیزدلم ماام پلنگ نیستیم اما کلا حانوادتن شخصیت داریم لابد شما حرکتی کردی ک بهت تذکر داده مادرشوهرت ...
عزیرم من کاما گذاشتم گفتی پلنگ گفتم اونا قضیه شون فرق داره به شما اهانتی نکردم
1400 سال من هست 💃💃💃آینه جادویی منو به گذشته ببر🏄♀️🏄♀️🏄♀️ وای چه روز خوبی با هیچ کس جز خودم درد دل نمیکنم، با هیچ کس جز خودم دوست نیستم ، واسه هیچ کس دل نمیسوزونم و واسه هیچ کس جز خودم کار پیدا نمیکنم، فقط خودمو میبینم و بس، زخم هایی عمیقی که بخاطر خیر خواهی بر روی قلبم موندن ندارم و تا الان خیلی پیشرفت کردم انرژی واسه دیگران نمیذارم واسه خودم میزارم 🤔🤔🤔 آینه منو برگردونم به حالم سال 1400 شد و منو دیگه هیچ کس نمیتونه غمگین کنه، من با همه دوستم اما به هیچ کس اعتماد نمیکنم و هر کسی مسئول حل مشکلات خودش هست به من مربوط نیست، و مشکلات منم به هیچ کس مربوط نیست هر وقت دلم میگیره جلوی آینه وایسادم و باهاش درد دل کردم با رژ لبم نوشتم و بعدشم پاکیدم 😂😂😂 چقدر حالم خوشه 1400 سال من هست دورم خلوت از آدمهای بی ارزشی هست که انرژی مثبت را ازم میگرفتن 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
عزیزدلم ماام پلنگ نیستیم اما کلا حانوادتن شخصیت داریم لابد شما حرکتی کردی ک بهت تذکر داده مادرشوهرت ...
خانوم من خودم لر هستم دقیقا شما الان رفتارت استاتر ببینه باید خودش تصمیم بگیره ایشون راهنمایی خواست منم بدون توجه کردن تعصب گفتم راهنماییش کنم و تجربه های خودم بگم شوهر من و خانواده اش از آدم های سرشناس و اصیل شهرشون هستن هرجایی وصلت نمیکنن و میگم طبق سنتی بودن لرها یجا هایی آدم اذیت میشه و من دوست تهرانی داشتم میدونم ذهنیت و تفکر شون زمین تا آسمون فرق داره