2777
2789
از اولشم با من مخالف بودن به همسرم می گفتن این دختر پر توقعه ولش کن حالا منظورشون از پرتوقع رو بگم ...

آره خب گلم میگم چیزایی ک شما گفتی کاملاً ب شعور و کینه و مشکلی ک با طرف دارن ربط داره ...

شما حداقل ترین چیزارو ازشون طلب کردی گلم ک حقت بوده ...

اصل مطلب همسرته ک دوستداره  

خب چرا قبول کردی گله من؟

همسرم از اولش گفت شرایط من اینه

گفت پدرم یمقدار سر خرید خونه پول داده دیگه جای خرج عروسیم بوده

دیگه هیچی ام ازین به بعد خرج نمی کنه برامون

وقتی ام اومدن خواستگاری مادرش گفت ما نداریم که خرج کنیم

اما ۲۰ روز بعد از عروسیمون کل خونشو نقاشی کرد یخچالش نو خرید برای خودش خیلی خرجا کرد برای خودش

حتی عقد که بودیم به همسرم میگفت میریدشمال برام ویلا قیمت کن ببینیم میتونیم بخریم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه روستایی نیست اتفاقا روستایی هم بودم بهتر بود باز  درمانگاه سمت ماسور حالا بعدا متوجه میشی&n ...

جای بدی خدمت میکنی گلم متاسفانه

یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم 
یعنی چی عزیزم من مال تهرانم

منظورم به خانمایی که گفتن لرا اینجورین و اونجوری . همه جا ادم بد .هست . این همه تاپیک مادر شوهر بد و شوهر بد میزن همشون که لر نیستن . شما خودت ببین تو فامیل اشنا در همسایه هم ادم بد خیلی زیاده . نمیشه اگه ما ینفر بد دیدیم بگیم همه اون قوم بد هستن .

من تکیه گاهم باده که افتادم از پا 😔😔😔
منظورم به خانمایی که گفتن لرا اینجورین و اونجوری . همه جا ادم بد .هست . این همه تاپیک مادر شوهر بد و ...

آره عزیز دلم درست میگی.منم موافقم ما دوست خانوادگی و همسایه لر داریم.حالا نظر خودم اینه که لرها نسبت به بقیه وقتی توی جمعشون هستی خیلی گرم هستن وخجالت نمیکشی اصلا😊در پذیرایی هم خیلی عالی هستن وغذا همیشه کباب😅درکل دوستشون دارم 😘😍