2777
2789
عنوان

سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 80 پست
خداروشکر😍خوشبخت ترین باشی انشالله

مرسی عشقم همچنین

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻
درسته ولی محاله مثلا کسی تو سن ۱۵ سالگی به بلوغ عقلی هم رسیده باشه!!!

درست منم تایید نمیکنم اما بعضیا بیشتر از سنشون میفهمن

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

درسته ولی محاله مثلا کسی تو سن ۱۵ سالگی به بلوغ عقلی هم رسیده باشه!!!

چرا محاله ؟

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻
دقیقا.بلوغ فکری عقلی خیلی مهمه واسه ازدواج

بله عزیز

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
به نظرم به سن ربط نداره همینکه به بلوغ فکری و عقلی رسیدی و مسئولیت پذیر بودی میتونی ازدواج کنی

آره واقعا قبول دارم‌این‌حرفتونو.وقتی آدمشو پیدا کنی وقتشه نمیشه سن تعیین کرد اما به خانواده هم ربط داره.یه وقت یکی تو ۱۷ سالگی اون‌آدمو پیدا میکنه ولی تو خانوادش اصن ازدواج سن پایین قبول ندارن

سن ازدواج پایین نیومده . کودک همسری قدیمها هم بوده و اتفاقا از الان بیشترم بود ولی الان بهش به چشم آسیب اجتماعی نگاه میشه و افراد بیشتری از مضراتش آگاهن بخاطر همین حساسیتها بالا رفته و این مسئله بیشتر به چشم میاد

خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
حد متوسط نیست !!! یا خیلی بالاست  یا خیلی پایین

هوم واقعا همينه! من كه خودم سنم وسطه

ولي يه سري از اقوام دهه هشتاد و نود خيلي امادگي دارن:)) البته منظور اون هيجان و امادگي جنسي ه بيشتر تا بلوغ! يه سري ديگه دهه ٥٠ و ٦٠ با كلي درامد و شغل و تجربه به تنها چيزي كه فكر نميكنن ازدواج😑

آره واقعا قبول دارم‌این‌حرفتونو.وقتی آدمشو پیدا کنی وقتشه نمیشه سن تعیین کرد اما به خانواده هم ربط د ...

بله واقعا یه نظر دیگه هم دارم یکیو میبینی تو ۱۸ سالگی میتونه یه زندگیو اداره کنی ولی یکی تو ۳۰ سالگی نمیتونه

چرا محاله ؟

از نظر علمی محاله . رشد ساختار مغزی انسان طوریه که قسمتی از مغز که مسئول کنترل احساسات و رفتار منطقیه هرگز زیر ۲۱ سال به تکامل نمیرسه! 

خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
درست منم تایید نمیکنم اما بعضیا بیشتر از سنشون میفهمن

اینکه بیشتر از سنشون میفهمن هم اره ولی نه در حدی که واقعا بشه اسمشو بلوغ گذاشت 

یا اینکه فقط برخی مسایلو بفهمه یا بلوغ جنسیش زود باشه ، دلیل بر بالغ شدن نیست! مهم اینع بتونه زندگی رو اداره کنه بچه رو درست تربیت و بزرگ کنه 

یه خانم بود تو همین سایت تاپیک زده بود که خودشو نمیبخشه بخاطر ازدواج زود چون تو سن ۱۵ سالگی بچه دار شده و بود و بچه رو تا ۴ سالگیش نمیدونسته چطور بزرگ کنه و بچه ش ضعیف بود و...