2777
2789
عنوان

سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 80 پست

به نظرم به سن ربط نداره همینکه به بلوغ فکری و عقلی رسیدی و مسئولیت پذیر بودی میتونی ازدواج کنی

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هشتادیا دارن شوهر میکنن  نودیا دوست پسر دارن هفتادیا هنوز دارن باب اسفنجی دانلود میکنند

😐😐منکه هشتادم مسئول تماشای ازدواج هشتادیام

تیکر بچه نیس مال تبلدمه🤪آی ام مجرد😁💙برا خوشبختیم یه صلوات میفرستی لدفا😍مرسی ک فرستادی ان شاءلله به هرچی میخوای برسی❤الگوی زندگیم 💛باب اسفنجی💛خل نیستما بمب انرژیم🤗همه چیو دوسدارم به همه عشق میورزم😍راستی حیوون مورد علاقم 🐢😂عجیبه ولی خب بقیه حیوونا میمیرن و آدم وتنها میزارن ولی 🐢تا اخرش باهاته حتی شاید بعد مرگتم باشه دوسش دارم واقعا😘🤔یکم پر حرفم و شوخ ولی بی تربیت نیستم😱دوستم بدارین😐دوستتون میدارم بای😂✋

نه نیومده پایین 

اونام زندگیشون خرابه  جدا میشن 

یا با یه مرده پولدار رفتن که 3 سال فرق دارن 

من عاشق گیم  و حیوانات هستم. ارزو دارم همه خوشبخت شن و من هم با یک انسان باشم نه فقط با کسی باشم  شکل انسانه 

اگر داری با نی نی سایت میگی و میسنجی باید بگم که تو نی نی سایت همه چی فرق داره و کلا با دنیای بیرون متفاوته😐

تو واقعیتم والا اطراف من سن ازدواج دخترا بالای ۲۰،۲۵ سال هست🙄

عزیزم مگه کسی میگه دوغ من ترشه اوناکه دیر ازدواج کردن الان میگن بهتره اوناکه سن پایین هم میگن سن خودمون خوب بوده.فقط اون ۱۴ و ۱۵ی ها که میگن راضی هم بودن😑😐😐😐

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
به نظرم به سن ربط نداره همینکه به بلوغ فکری و عقلی رسیدی و مسئولیت پذیر بودی میتونی ازدواج کنی

دقیقا.بلوغ فکری عقلی خیلی مهمه واسه ازدواج

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
درستم ادامه دادی؟

تا دیپلم 😀

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻