2777
2789
عنوان

سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 80 پست
عزیزم استثنائی در کار نیست منم وقتی ۱۵ سالم بود فکر میکردم خیلی بارمه و چون یکم آروم و درونگرا بودم ...

نظرها متفاوته گلم ، نظر هرکس محترمه ، ولی من اصلا خندم نمیگیره چون افکارم تو اون سن اصلا بچگانه نبود ... 

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم مگه کسی میگه دوغ من ترشه اوناکه دیر ازدواج کردن الان میگن بهتره اوناکه سن پایین هم میگن سن خود ...

نه شما مارو میشناسی نه ماشمارو چه دلیلی داره دروغ بگیم ، چرا عادت کردین فک کنین همه دارن دروغ میگن ، من 15 سالگی با وجود مخالفت کل فامیل  و برادرام ازدواج کردم ، الان بعد گذشت هشت سال کوچیکترین احساس پشیمونی و نارضایتی ندارم ، با افتخار میگم کاملا از ازدواجم در سن  . 15.سالگی راضی هستم ، با درک کامل از ازدواج و مسئولیت و همسرداری و زندگی مشترک ازدواج کردم ، تابحال هم خداروشکر هییچ مشکلی نداشتم ، دلیل نمیشه چون یه دختر 15 هنوز عروسک بازی میکنه و درکی از شوهر و زندگی مشترک نداره بگیم همه همین هستن ،،، یاد بگیریم انقد سریع قضاوت نکنیم و همه رو به مسخره نگیریم ...

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻
نه شما مارو میشناسی نه ماشمارو چه دلیلی داره دروغ بگیم ، چرا عادت کردین فک کنین همه دارن دروغ میگن ، ...

حالا چرا میزنید؟آره اینکه شما برداشتتون از خوشبختی و زندگی خوب چیه با من یا یکی دیگه که صد در صد فرق داره شکی توش نیست. ما داریم کلی میگیم که اکثریت اینطورن حالا استثنا تو هرررر چیزی وجود داره ولی دلیل نمیشه که بخاطر اون یه استثنا کل قضیه عوض بشه و بگیم نه درسته اینکه تو سن پایین یا سن خیلی بالا ازدواج کنی.اینو بعد از کلی تحقیق رو هزاران نفر و چندین جامعه آماری مختلف روانشناسا ارائه دادن که سن زیر ۱۸سال تو کل دنیا واسه ازدواج زوده و اصلا تو کشورای دنیا هم حق ثبت ازدواج ندارن.حالا شما راضی هستین خداروشکر.

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
حالا چرا میزنید؟آره اینکه شما برداشتتون از خوشبختی و زندگی خوب چیه با من یا یکی دیگه که صد در صد فرق ...

چه زدنی ، کاملا محترمانه بیان کردم دوست عزیزم ،،، بله همه افکارشون متفاوته حتی بچه های یه پدرومادر هم باهم یکی نیست اخلاق و افکارشون 

نظر شماهم محترمه گلم 

موفق باشید ...