2777
2789
عنوان

سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 80 پست

ولی خوب هم نیست جوونی و نوجوانی رو تموم کنی بعد ازدواج کنی🙂باید شور هیجان داشته باشی تو سن ۳۰ سالگی بچه داشته باشی میتونی بچتو درک کنه تو ۳۰ سال ازش بزرگتری اون بیست ساله بشه تو ۵۰ ساله ای دیگه😐

اینو قبول ندارم یه سن مناسب خوبه که جوون باشی شور و هیجان داشته بتشی نه کسل و افسرده همون ۲۴ ۲۵ موافقم بالاتر نه🙂

یه نفر دیر عقلش میرسه یه نفر زود یه نفرم با خواست خودش مجرد می مونه هر کی راضیه ایشالله تا آخر عمر خوشبخت بمونه☺

خدایا شکرت ❤
اینکه بیشتر از سنشون میفهمن هم اره ولی نه در حدی که واقعا بشه اسمشو بلوغ گذاشت  یا اینکه فقط ب ...

بله قبول دارم کسی که ازدواج میکنه باید فکر همه چیشو بکنه همش شادی نیست پستی بلنددی و بی پولی داره

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینکه بیشتر از سنشون میفهمن هم اره ولی نه در حدی که واقعا بشه اسمشو بلوغ گذاشت  یا اینکه فقط ب ...

البته فقط بچه و خونه داری نیستا...اینکه بعد ازدواج کلی چالش پیش میاد که باید بتونی حلشون کنی...دغدغه هات عوض میشن‌‌...باید بتونی صبور باشی و سازش داشته باشی با یه چیزا و بتونی ببخشی طرف رو

از نظر علمی محاله . رشد ساختار مغزی انسان طوریه که قسمتی از مغز که مسئول کنترل احساسات و رفتار منطقی ...

پس امثال من از موارد نادر هستیم ،،، به نظر من میشه 

من 15سالگی خودمو با بعضی از دخترای 15ساله دروبرم مقایسه میکنم ، میگم شاید شناسناممو اشتباه گرفتن ، ادعام نمیشه اما همه هم میگن که خیلی عاقلتر و پخته تر از سنت هستی ... 

خداروشکر هیچوقتم به مشکل نخوردم... 

به نظر من بلوغ عقلی ربطی به سن نداره ... عوامل دیگه ای دخیله ...

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻
پس امثال من از موارد نادر هستیم ،،، به نظر من میشه  من 15سالگی خودمو با بعضی از دخترای 15سا ...

الان ۱۵ سالته؟!

خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
الان ۱۵ سالته؟!

نه الان 22 هستم ...

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻
نه الان 22 هستم ...

عزیزم استثنائی در کار نیست منم وقتی ۱۵ سالم بود فکر میکردم خیلی بارمه و چون یکم آروم و درونگرا بودم بقیه بهم میگفتن عاقل! ولی الان که به تفکرات اون موقع ها فکر میکنم خندم میگیره . بچه بچه است 

خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
بله اومده پایین مثل این که ... الان من ۳یا ۴نفرو میشناسم پسرررناااااا ولی تو ۲۰سالگی دارن زن میگیرن ...

ولی وااااقعا بلوغ ذهنی دختر و پسر فرق داره🤦‍♀️این دیگه تو کَتَم نمیره...خود من اکثر پسرایی ۲۰ ساله ای که دیدم واقعا افکار بچگانه داشتن البته یکی دوتا استثنا هم بینشون بود

عزیزم مگه کسی میگه دوغ من ترشه اوناکه دیر ازدواج کردن الان میگن بهتره اوناکه سن پایین هم میگن سن خود ...

اتفاقا من خیایارو دیدم که گفتن تو فلان سن ازدواج کردم و کارم اشتباه بوده

ولی اینجا اینجور نیست همه چی فرق داره.صبح تاشب تاپیک میزنن ۱۴سالم بود ۱۶سالم بود ازدواج کردم شوهرم فلانه بهمانه کلی زجر کشیدم و بیشتریاشونم با یه بچه طلاق گرفتن اونوقت همچین تاپیکی بشه و ازشون نظر بخان دیدی که میان میگن ۱۴سالگی ازدواج کردم وخیلللیم راًیم😑😐

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند

من خودم ۲۸سالگی ازدواج کردم وبنظرم دو سه سال زودتر باید ایکارو میکردم سن ۲۲تا ۲۶عالیه واسه ازدواج دختر و پسر ۲۶به بالا.ولی هرگززززز زیر ۲۰سال برا دختر مناسب نمیدونم هرگز.

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
اره بلدم😒😒😒😒😒😒 چطور

😐هیچی فقط برام سوال بود اخه من ۱۴سالگی دوچرخه داداشمو میدزدیدم

تیکر بچه نیس مال تبلدمه🤪آی ام مجرد😁💙برا خوشبختیم یه صلوات میفرستی لدفا😍مرسی ک فرستادی ان شاءلله به هرچی میخوای برسی❤الگوی زندگیم 💛باب اسفنجی💛خل نیستما بمب انرژیم🤗همه چیو دوسدارم به همه عشق میورزم😍راستی حیوون مورد علاقم 🐢😂عجیبه ولی خب بقیه حیوونا میمیرن و آدم وتنها میزارن ولی 🐢تا اخرش باهاته حتی شاید بعد مرگتم باشه دوسش دارم واقعا😘🤔یکم پر حرفم و شوخ ولی بی تربیت نیستم😱دوستم بدارین😐دوستتون میدارم بای😂✋
بزار برم لیوان شیر مو بیارم با هم تماشا کنیم😐🥛🥛

😂😂😂خوبه تو لیوان داری من ازینا دارم🍼

تیکر بچه نیس مال تبلدمه🤪آی ام مجرد😁💙برا خوشبختیم یه صلوات میفرستی لدفا😍مرسی ک فرستادی ان شاءلله به هرچی میخوای برسی❤الگوی زندگیم 💛باب اسفنجی💛خل نیستما بمب انرژیم🤗همه چیو دوسدارم به همه عشق میورزم😍راستی حیوون مورد علاقم 🐢😂عجیبه ولی خب بقیه حیوونا میمیرن و آدم وتنها میزارن ولی 🐢تا اخرش باهاته حتی شاید بعد مرگتم باشه دوسش دارم واقعا😘🤔یکم پر حرفم و شوخ ولی بی تربیت نیستم😱دوستم بدارین😐دوستتون میدارم بای😂✋