2777
2789
عنوان

یه اقایی که...

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 114 پست
نه بابا این اقا خیلی زرنگه ....تو هم زرنگ باش همون حرفی که زدم بهش بگو اگه تو ررا دوستت داشته باشه ز ...

جالبه ها وقتی مثلا پی ام میده من میخوام کمی کشش بدم انی فعلا میگه بهونه میاره

وهیچوقتم من اول پیام نمیدم

نه حرف عقل بزن باکسی نه لاف جنون که هرکجا خبری هست ادعایی نیست
جالبه ها وقتی مثلا پی ام میده من میخوام کمی کشش بدم انی فعلا میگه بهونه میاره وهیچوقتم من اول پیام ...

ایشون خیلی زرنگناااا... شاید می‌خوان شما پیش قدم بشی....‌😨

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زیاد بهش فکر کنی زمان کند میگذره

بی خیال باش .

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.
ایشون خیلی زرنگناااا... شاید می‌خوام شما پیش قدم بشی....‌😨

من خیلیییی کم روتر ازین حرفام 

وهیچوقت پیشقدم نمیشم چی بگم اخه😐

ایشون خیلی زرنگناااا... شاید می‌خوان شما پیش قدم بشی....‌😨

اصلا میگم نکنه قصد ازدواج نداره 😬😬

من خیلیییی کم روتر ازین حرفام  وهیچوقت پیشقدم نمیشم چی بگم اخه😐

میدونی آخه یه طوری رفتار میکنن که نمیتونی کاری کنی...

منتظر بمون،اگه بخواد خودش مجبور میشن بگن، یا اینکه یه فکری دارن پیش خودشون،یا می‌خوان به اصطلاح مختو بزنن😂😥

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

۶دانگ حواسم معطوف ایشون شده😐

مثل خودنی🤣

دارم رو خودم کار میکنم

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.

اگه اینستا داشته باشه که واویلا😆

اصلا میگم نکنه قصد ازدواج نداره 😬😬

اگه ندارد به 🎿 خدمتش برس😂😂😂

جالبه ها وقتی مثلا پی ام میده من میخوام کمی کشش بدم انی فعلا میگه بهونه میاره وهیچوقتم من اول پیام ...

چه میدونم ولی چون مثل تو این دوران پشت سر گذاشتم این رویه های دوستی و خواستگاری میدونم اینو میگم به نظرم این سری همین موضوع خواستگاری بگو زود میاد وگرنه شاید تو را اب نمک گذاشته یعنی شاید با کسی دیگه میخواد ازدواج کنه بین شما دوتا چارتا میکنه کسی دیگه زیر سر داره راستی چند سالته و چند سالشه