2777
2789
عنوان

یه اقایی که...

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 114 پست
میدونید پیامشم ماهی یبار اگ مثلا مناسبتی باشه یا استوری خاصی بذارم ریپ میکنه همین شایدم همینطوری پی ...

میخوای یه چند وقت دیگه هم منتظر بمون...

آخه نمیشه چیزی گفت بهش... یا یه نقشه ای چیزی بریز که مثلا فک کنه خواستگاری داری یا میخوای ازدواج‌کنی یا مثلاً احساس کنه که از دستت میده... اینطوری شاید بیاد جلو....

ایشون هم خجالتی ان؟

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

نگفتم تو اول پیام بده که گفتم جوابش و محترمانه بده

شاید خجالتی باشه.کم کم بهت میگه

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیش😂

قلابش

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي

اینو استوری کن پایینشم بنویس 

موافقم:-)

ی روز پسره تو خونه تنها بود رفت حموم به هوا اینکه کسی خونه نیست لخت از حموم امد بیرون حوله رو برداره که دید خواهرش تو اشپزخونه هست!حوله رو بیخیال شد و سریع دوید تو اتاق خواب و درو بست.طفلی خجالت میکشید.دولا شد و از سوراخ در دید که خواهرش داره میاد سمت اتاق!سریع برگشت که درو وا قفل کنه که دید دوستای خواهرش تو اتاقن😱🙈😱🤣🤣هیتلر گفت:مردها 6 ساعت میخوابند.زنها 7 ساعت میخوابند.احمق ها 8 ساعت میخوابند.شکر خدا که درباره اونایی که 12 ساعت میخوابن چیزی نگفته☺️😎⚫برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافیست✌👌💕تفاوت مادر زيرك و مادر عادي👩مادر زیرک نمیگه ندو سرت میخوره به میز، یه پتو میندازه رو میز خیالش راحت بشه👩مادر زیرک نمیگه از پله بالا نرو میفتی، کنار فرزندش میشه میذاره انقدر بالا پایین بره تا انرژیش تخلیه بشه👩مادر زیرک نمیگه دست نزن خراب میشه، بلکه همون لحظه با هیجان یه پیشنهاد عالی دیگه میده تا جایگزین این بشه👩مادر زیرک نمیگه تا درساتو نخوندی از تلویزیون خبری نیست، میگه کی درساتو تموم میکنی برات یه فیلم جدید گرفتمفقط کافیه کمی خلاق باشیم تا شبها سرمان از لجبازی بچه ها سوت نکشد و بخاطر داد زدن ها و تنبیه ها عذاب وجدان نداشته باشیم.🙂چیه خو امضای طولانی دوس دارم😍😅😄😁😂🤣😐
میخوای یه چند وقت دیگه هم منتظر بمون... آخه نمیشه چیزی گفت بهش... یا یه نقشه ای چیزی بریز که مثلا ف ...

فک نکنم زیاد ولی شدید محافطه کاره بی گدار به اب نمیزنه

نه حرف عقل بزن باکسی نه لاف جنون که هرکجا خبری هست ادعایی نیست

استوری هایی بزار که به حرف دربیاردش فک کنم این فکر خوب باشه

ی روز پسره تو خونه تنها بود رفت حموم به هوا اینکه کسی خونه نیست لخت از حموم امد بیرون حوله رو برداره که دید خواهرش تو اشپزخونه هست!حوله رو بیخیال شد و سریع دوید تو اتاق خواب و درو بست.طفلی خجالت میکشید.دولا شد و از سوراخ در دید که خواهرش داره میاد سمت اتاق!سریع برگشت که درو وا قفل کنه که دید دوستای خواهرش تو اتاقن😱🙈😱🤣🤣هیتلر گفت:مردها 6 ساعت میخوابند.زنها 7 ساعت میخوابند.احمق ها 8 ساعت میخوابند.شکر خدا که درباره اونایی که 12 ساعت میخوابن چیزی نگفته☺️😎⚫برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافیست✌👌💕تفاوت مادر زيرك و مادر عادي👩مادر زیرک نمیگه ندو سرت میخوره به میز، یه پتو میندازه رو میز خیالش راحت بشه👩مادر زیرک نمیگه از پله بالا نرو میفتی، کنار فرزندش میشه میذاره انقدر بالا پایین بره تا انرژیش تخلیه بشه👩مادر زیرک نمیگه دست نزن خراب میشه، بلکه همون لحظه با هیجان یه پیشنهاد عالی دیگه میده تا جایگزین این بشه👩مادر زیرک نمیگه تا درساتو نخوندی از تلویزیون خبری نیست، میگه کی درساتو تموم میکنی برات یه فیلم جدید گرفتمفقط کافیه کمی خلاق باشیم تا شبها سرمان از لجبازی بچه ها سوت نکشد و بخاطر داد زدن ها و تنبیه ها عذاب وجدان نداشته باشیم.🙂چیه خو امضای طولانی دوس دارم😍😅😄😁😂🤣😐
اره دقیقا اینم فکرخوبیه فقط میدونید کاریزمای خاصی داره میترسم بگم برگرده بگه خب داشته باشی خوشبخت ش ...

عزیزم اعتماد به نفس داشته باش در این مواقع خودتو دست کم نگیر تو دوست داری همیشه یکی و دوتا پیام بده تو ماه بعد زندگیش کنه تو هم دلت و ذهنت پیش اونه ....شاید موقیعت های بهتر از اون تو زندگیت باشه ....

استوری هایی بزار که به حرف دربیاردش فک کنم این فکر خوب باشه

اره گذاشتم اومده ریپ کرده خیلی مختصر

😂😂😂😂😂عاشقتم

اموزه های نی نیسایتیه🤦😐😁🤣

راستی شما گفتین برای شماهم پیش اومده پیش توضیح بدین اخرش چیشد

چیزی نشد هنوز ادامه داره.منم انگار نه انگار 

اگر دوسم داشته باشه میگع دیگه

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.
عزیزم اعتماد به نفس داشته باش در این مواقع خودتو دست کم نگیر تو دوست داری همیشه یکی و دوتا پیام بده ...

اره باید زودی موضع رو مشخص کنم

ممنون

فک نکنم زیاد ولی شدید محافطه کاره بی گدار به اب نمیزنه

پس یکم به قول دوستمون پستای بزار که احساس کنه باید بگه...

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️