2777
2789
عنوان

یه اقایی که...

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 114 پست
نه میگم ....من بیشتر نگرانم نکنه سرکارت گذاشته باشه با احساسات بازی کنه ....استوری هاش نگاه نکن پیام ...

آره خیلی خوبه

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه میگم ....من بیشتر نگرانم نکنه سرکارت گذاشته باشه با احساسات بازی کنه ....استوری هاش نگاه نکن پیام ...

میدونی همچنین ادمی نیست ک بخواد بااحساس کسی باز کنه نمیدونم وفک میکنم اگ همچی قصدی داشت رابطه رو پررنگتر میکرد...نمیدونم شایدم حق باشماس

البت رد دادنم جوری بود ک ازروی ناچازی زد کردم خودشم پذیرفت ک رد کردنم خیلی منطقیه

نه حرف عقل بزن باکسی نه لاف جنون که هرکجا خبری هست ادعایی نیست
اقا شماره خواهر محترمش نداری بگم بیاد خواستگاریت😂😂واقعا مرد حسابی دختر مردم حسابی ذهنش مشغول کردب

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

گذر زمان درست می‌کنه ولی به قول دوستمون سنگین و رنگین باش تا خودش بیاد جلو

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

گذر زمان درست می‌کنه ولی به قول دوستمون سنگین و رنگین باش تا خودش بیاد جلو

اوکی

حتما 

ممنون از نظراتتون❤

اقا شماره خواهر محترمش نداری بگم بیاد خواستگاریت😂😂واقعا مرد حسابی دختر مردم حسابی ذهنش مشغول کردب

مرسی وقت گذاشتین❤

اوکی حتما  ممنون از نظراتتون❤