2777
2789
عنوان

یه اقایی که...

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 114 پست
چه میدونم ولی چون مثل تو این دوران پشت سر گذاشتم این رویه های دوستی و خواستگاری میدونم اینو میگم به ...

عزیزم من ۲۶

ایشون ۳۰

نه حرف عقل بزن باکسی نه لاف جنون که هرکجا خبری هست ادعایی نیست
روش کراش داری؟

نمیدونم تو فهرست کسایی که استوریم و میبینن

اون یه جور دیگه ای جلوه میکنه😏

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه ازکجا بفهمم داره نداره خیلیییی سخته😥

آره سخته...

زیاد بهشون فکر نکت،ذهنتو مشغول کن

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

نمیدونم تو فهرست کسایی که استوریم و میبینن اون یه جور دیگه ای جلوه میکنه😏

لهنتی 

این کراشه دیگه😍

آره سخته... زیاد بهشون فکر نکت،ذهنتو مشغول کن

راستی استوری گذاشت بود به ندرت استوری میذاره استوری تولدش بود رفتم تبریک گفتم به طور رسمی بعد تبریک من استوریشو پاکید

عزیزم من ۲۶ ایشون ۳۰

خب پس همون زرنگه .....ماشالله کم سن هم نیس .....استوری و فضای مجازی رها کن با اینا نمیشه به کسی فهموند بیاد خواستگاری😂😂😂این اقا خودش میدونه چکار داره میکنه بچه نیس

چه میدونم ولی چون مثل تو این دوران پشت سر گذاشتم این رویه های دوستی و خواستگاری میدونم اینو میگم به ...

امکان داره ک بی منظور اون پیام تک و توکش بده؟؟؟😕

لهنتی  این کراشه دیگه😍

🤣🤣🤗

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.
خب پس همون زرنگه .....ماشالله کم سن هم نیس .....استوری و فضای مجازی رها کن با اینا نمیشه به کسی فهمو ...

😂😂😂😂😂

ولی مورد خوبیه نمبخوام بپره

راستی استوری گذاشت بود به ندرت استوری میذاره استوری تولدش بود رفتم تبریک گفتم به طور رسمی بعد تبریک ...

واااا

وات ده فاز؟؟؟ 

میخواد که شما بری جلو...

منم با نظر یکی از دوستان موافقم .. برو بهش بگو... بگو میشه هدفتونو بدونم؟؟ 

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

امکان داره ک بی منظور اون پیام تک و توکش بده؟؟؟😕

اره شایدم داره انتقام میگره چون جواب رد دادی بهش با یه کسی دیگه نامزد کردی خودت باشی با کسی دیگه نامزد کنی چه واکنشب بعدش نشون میدی اگه خیلی طرف دوسش داشته باشی نه منم مطمئنم نیستم ولی تکیلفتو روشن کن

کراش شما هرروز پیام میده

نه مناسبت ها.تولدم.روز دخمر

واااا وات ده فاز؟؟؟  میخواد که شما بری جلو... منم با نظر یکی از دوستان موافقم .. برو بهش بگو ...

انگار ک میخواست واکنش منو ببینه بش تبریک میگم یانه

باشه اگ پبام داد میگم بش😰

اره شایدم داره انتقام میگره چون جواب رد دادی بهش با یه کسی دیگه نامزد کردی خودت باشی با کسی دیگه نام ...

😟