mehrnoooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 3396 عنوان بورس 360 بازدید | 38 پست من تازه وارد بورس شدم امروز میخواستم سهام بخرم هر کدومو میزدم پولم کم میکرد ولی بعد چند دیقه لغو میشدن و نتونستم هیچی بخرم،علتش چی بود کسی میدونه؟شما هم پیش اومده براتون ک نتونید بخرید؟ تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی 1399/04/25 | 20:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32264 همینجوری از خودت میخری یا بلدی چی بخری؟؟ مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
shima_izeh عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 2158 صفشون شلوغ بوده حتما کمتر از 505تومن نباید خرید بزنید اگه میشه برا حال دلم و حاجت رواییم یه صلوات بفرستین ،انشالله همه اتون حاجت روا بشین😍😍😙
mehrnoooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 3396 همینجوری از خودت میخری یا بلدی چی بخری؟؟ ن تو تاپیک بورس چندتا سهام گفتن ک خوبن،هرچی میزدم خرید برام انجام نمیشد تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
mehrnoooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 3396 صفشون شلوغ بوده حتما کمتر از 505تومن نباید خرید بزنید اره بالای پونصد میزدم حتی،قبول نمیشدن،ممکنه علتش این باشه ک تازه وارد بودم یعنی ممکنه دسترسیم قطع باشه؟ تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32264 ن تو تاپیک بورس چندتا سهام گفتن ک خوبن،هرچی میزدم خرید برام انجام نمیشد اگر ایزی تریدر داریمیتونییه دکمه رو فعال کنی برات عرضه اولیه بخره اتوماتیک مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
mehrnoooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 3396 هه برو خداروشکر کن نخرید برات جدی؟یعنی خوب نبودن؟ تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
shima_izeh عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 2158 این گروه برو سیگنال عالی میده من همش سبدم سبزه امیدارم راضی باشی برا سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستین آیدی ادمین:@master_jugglerآیدی کانال آموزشی وروضه خوانی👇👇👇@salamboorsلینک گروه برای دعوت دوستان:https://t.me/joinchat/FoKj5VT32r04W_G3e2ML9Qصرفا نظرات شخصیمه شما خودتون مسئول خریدوفروشتون هستید♥️🙏 اگه میشه برا حال دلم و حاجت رواییم یه صلوات بفرستین ،انشالله همه اتون حاجت روا بشین😍😍😙
mehrnoooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 3396 اگر ایزی تریدر داری میتونییه دکمه رو فعال کنی برات عرضه اولیه بخره اتوماتیک اره اونم زده بودم تو قسمت توافق نامه ها ولی حتی ب صورت خودکار هم نخرید برام تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
shima_izeh عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 2158 اره بالای پونصد میزدم حتی،قبول نمیشدن،ممکنه علتش این باشه ک تازه وارد بودم یعنی ممکنه دسترسیم قطع با ... نه عزیزم صفشون سنگین بوده حتما 8ونیم بخر اگه میشه برا حال دلم و حاجت رواییم یه صلوات بفرستین ،انشالله همه اتون حاجت روا بشین😍😍😙
mehrnoooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 3396 اسمشونو بگو تا بگم شستا،شگویا،صبا این سه تا رو زدم من تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32264 ب هر کانالی اعتماد نکنممکنه یه کنال باشه کلی ادم توش باشه بعد همش میگه برو فلان چیز بخرعلتشماینه که خودشون میخوان بفروشن و خریداری براش نیسولی بچه های کانال همشوون میرن خریدو ممکنه کلی ضرر کنن مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
mehrnoooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 3396 نه عزیزم صفشون سنگین بوده حتما 8ونیم بخر ببخشید این ک میگن راس هشت و نیم برا عرضه اولیه ست یا برای همه سهام هاست؟بعدش بزنی چی میشه؟ تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32264 اره اونم زده بودم تو قسمت توافق نامه ها ولی حتی ب صورت خودکار هم نخرید برام سه شنبه چهار شنبه عرضه اولیه هست مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا