2777
2789
عنوان

بورس

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 38 پست
شستا،شگویا،صبا این سه تا رو زدم من 

وتجارت خمحرکه شتران شبندر اگه باز بودن اینا بخر

اگه میشه برا حال دلم و حاجت رواییم یه صلوات بفرستین ،انشالله همه اتون حاجت روا بشین😍😍😙
ب هر کانالی اعتماد نکن ممکنه یه کنال باشه کلی ادم توش باشه  بعد همش میگه برو فلان چیز بخر عل ...

وای خوب شد گفتین بهم،ممنونم،حالا خودم بخوام بخرم چطور باید تشخیص بدم چ سهامی خوبه؟

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشید این ک میگن راس هشت و نیم برا عرضه اولیه ست یا برای همه سهام هاست؟بعدش بزنی چی میشه؟

عرضه اولیه یه روز قبلم میتونی خرید بزنی 

سهمایی که صفشون زیاد هست سر خطی میزنن 8:29:50ثانیه سرخطی بزن هرچی ارورم میده دقت نکن بزن تا ثبت شه یکیش

اگه میشه برا حال دلم و حاجت رواییم یه صلوات بفرستین ،انشالله همه اتون حاجت روا بشین😍😍😙
یعنی فقط تو این دو روز میتونم بخرم؟

عرضه امروز لغو شد 

الان فک کنم هر هفتع دیگه عرضه اولیه باشه 

وای خوب شد گفتین بهم،ممنونم،حالا خودم بخوام بخرم چطور باید تشخیص بدم چ سهامی خوبه؟

باید از یه نفر مطمئن تو فامیل 

دلسوز باشه

یا اینکه خودت نمودار خوانی بلد باشی که منم هنوز یاد نگرفتم

ولی کلا ازینا بخر⬇

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

عرضه اولیه یه روز قبلم میتونی خرید بزنی  سهمایی که صفشون زیاد هست سر خطی میزنن 8:29:50ثانیه ...

ببخشید عرضه اولیه هم باید حتما پونصد تومن ب بالا باشه یا هر چقد بخوایم میشه؟

شپنا شبندر فولاد فملی  شگویا شستا  وتجارت ومعادن  غیر از اینا نخر

بنطرتون وتجارت بفروشم 31مجمع میره 

بچه ها از کجا بفهمم دسترسیم مشکلی نداره؟بعد الان من ایزی تریدر دارم پول دارم توش بخوام برنامه دیگه نصب کنم ماندم میاد تو برنامه جدید یا ن؟

ببخشید عرضه اولیه هم باید حتما پونصد تومن ب بالا باشه یا هر چقد بخوایم میشه؟

نه گلم 

میگن که به هرنفر چقد میرسه ممکنه30تومن به هر نفر برسه یا 100 بستگی داره 

سیتا به هر نفری 400خورده ای داد

یعنی فقط تو این دو روز میتونم بخرم؟

عرضه اولیه اره

ولی سهام های دیگه هر روز میشه

یه تاپیکم زدم در موردش

البته شما همه اون مراحل رو پیش رفتی

خودرویی ها خوب هستن

چند تا سهام خوب میگم بهت ولی باید بلد باشی کی بخری کی بفروشی

خمهر خگستر خزامیا

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من که باهاش میرم مجمع

یعنی بیشتر میشه خدا کنه بعد مجمع سود خوبی بده 

وقتی باز بشه همون روز سهم باید بفروشی 

شپنا شبندر فولاد فملی  شگویا شستا  وتجارت ومعادن  غیر از اینا نخر

آهان ینی وبملت و مثلا خساپا اینا نخره😂اینا چیه میگی ب بدبخت هرسهمی سود و زیان داره اکثر سهما تو بلند مدت سودن 

انگار همین شببندر نبود ک یسال هیچکس نگاشم نمیکرد