2777
2789
عنوان

بورس

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 38 پست
چ حرفا خود وارن بافتم همیشه پورتفوش سبز نیست

والا من این ماه همش سبد سبز بود سهما خوبی برا دوماه معرفی کرده بود میتونی یه چک کنی گلم گروهشو

اگه میشه برا حال دلم و حاجت رواییم یه صلوات بفرستین ،انشالله همه اتون حاجت روا بشین😍😍😙

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عرضه اولیه اره ولی سهام های دیگه هر روز میشه یه تاپیکم زدم در موردش البته شما همه اون مراحل رو پی ...

شنبه میخوام باز امتحان کنم خرید رو،همینا رو بزنم؟

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
من که ومعادن دارم رفته مجمع میگن روز بازگشایی قراره خوب سود بده😂 حالا میریم مجمع ببینیم چی میشه

اینم میگن به هزار میرسه 

وقتی بازگشایی بشه سود خوبی داده بود همون روز میشه بفروشی یا میزارن بعد چند روز بفروشی سهمو؟

اگه میشه برا حال دلم و حاجت رواییم یه صلوات بفرستین ،انشالله همه اتون حاجت روا بشین😍😍😙
شنبه میخوام باز امتحان کنم خرید رو،همینا رو بزنم؟

بزن ولی مطمئن نیستم .فقط میدونم سهام های خوبیه

همینجوری الکی نمیشه خرید هاا😑

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

این کانال تلگرامم فکر کنم معتبره

با توجه ب چیزایی که تا الان گزاشته

@siiignalplus

بعد میتونی از صاحب کانالم هر سوالی داشتی بپرسی

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا