2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نماز شب بخون شده دو رکعت . نیم ساعت مونده به اذان صبح هر چند تا می خوای نیت کن 

شما از نماز شب نتیجه دیدی؟

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت
شما از نماز شب نتیجه دیدی؟

من ۳تا نیت کردم یکیش اخروی بود دوتاش دنیوی. به دوتا نیت دنیویم رسیدم .

برام جالب بود همون شب تو نی نی سایت خونده بودم ک نماز شب حاجت میده.

البته چله هم برای این نیتا گرفته بودم نمیدونم تاثیر کدوم بود دقیقا.خداعالمه.خداروشکر

خدای مهربون شکرت😍
من ۳تا نیت کردم یکیش اخروی بود دوتاش دنیوی. به دوتا نیت دنیویم رسیدم . برام جالب بود همون شب تو نی ...

الهی صد هزار مرتبه شکر که رسیدن بهشون

میگم شماهم وقتی نماز شب میخوندین بهت میگفتن صورتتون خوب شده شفاف شده؟آخه شنیدیم درکنار همه خوبیاش اینم هست

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت
الهی صد هزار مرتبه شکر که رسیدن بهشون میگم شماهم وقتی نماز شب میخوندین بهت میگفتن صورتتون خوب شده ش ...

نه عزیزم از کسی نشنیدم.ولی خودم ظاهرمو بیشتر از قبل دوست دارم حس میکنم زیباترشدم.من شاید ۵بار بیشتر نخوندم.خدا بهم کمک کنه و بهم توفیق بده نماز شب بخونم و نمازامو اول وقت بخونم.

یچیزی وقتی میخونی به هیچکس نگو .شاید هیچوقت قصدت ریا نباشه ولی اون حس قالب میشه و اون حس معنویو کم میکنه.من کسیو میشناسم ک میخونه و مدام به هرکی میرسه میگه اسمتو گفتم تو نماز شبم یجوری ریا میشه .همون التماس دعایی ک دیگران بهت میگن و تشویق و تمجیدت میکنن از حس معنوی نمازت کم میکنه.این نظر من بود.امیدوارم ناراحت نشده باشی.

خدای مهربون شکرت😍
نه عزیزم از کسی نشنیدم.ولی خودم ظاهرمو بیشتر از قبل دوست دارم حس میکنم زیباترشدم.من شاید ۵بار بیشتر ...

مرسی از جواب دادنت دوستم وراهنمایتت چشم به روی چشم😘میشه واسه شفای منم دعا کنی دوستم

مرسی از جواب دادنت دوستم وراهنمایتت چشم به روی چشم😘میشه واسه شفای منم دعا کنی دوستم

چشم عزیزم شما برای من دعا کن خدا کمکم کنه بتونم تنبلیو بذارم کنار نمازامو اول وقت بخونم.بعد نماز دعا میکنم همه مریصارو الخصوص شمارو

خدای مهربون شکرت😍
چشم عزیزم شما برای من دعا کن خدا کمکم کنه بتونم تنبلیو بذارم کنار نمازامو اول وقت بخونم.بعد نماز دعا ...

چشم روی چشم دعا میکنم حاجت روا بشی

دست درد نکنه خواهری🤲😘