eliiiad مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 1481 عنوان رژیم لاغری 53 بازدید | 10 پست سلام چند روزه تو رژیم هستین؟من هی میخوام شروع کنم نمیتونم.۱۵ کیلو اضافه وزن دارم وزن اولیه ۷۵😠😬😠😬😠وزن فعلی۷۰😍😍😍😍🤑🤑🤑وزن هدف ۵۵😍😍 1399/04/25 | 15:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rottti عضویت: 1398/08/21 تعداد پست: 592 یه هفتس رژیمم ۷۵ بودم ۷۳ شدم فعلاکالری شماری میکنم تیکر رسیدن به وزن ایده آلم .وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر
taaaraaanooom عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 10602 اولا انتظار معحزه دوماه نداشته باش من ۶۴ بودم الان ۵۹ دوهفته س اسپ وزن دارم بابد ۵۵ شم
eliiiad مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 1481 یه هفتس رژیمم ۷۵ بودم ۷۳ شدم فعلا کالری شماری میکنم اسم کالری شمارت چیه؟خودت متوجه تغییرت شدی؟ وزن اولیه ۷۵😠😬😠😬😠وزن فعلی۷۰😍😍😍😍🤑🤑🤑وزن هدف ۵۵😍😍
rottti عضویت: 1398/08/21 تعداد پست: 592 اسم کالری شمارت چیه؟ خودت متوجه تغییرت شدی؟ اره شوهرمم میگف امروز صببا کالری شمار زیره.گاهی هم بشقاب تیکر رسیدن به وزن ایده آلم .وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر
rottti عضویت: 1398/08/21 تعداد پست: 592 اولا انتظار معحزه دوماه نداشته باش من ۶۴ بودم الان ۵۹ دوهفته س اسپ وزن دارم بابد ۵۵ شم یه شوک بده تیکر رسیدن به وزن ایده آلم .وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر
taaaraaanooom عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 10602 یه شوک بده نمیدونمچطوریدیروز نشستم شیرینی خوردم اصلا علاقه ندارمکمی غذا زیاد خوردممن چیزی حذف نکردم فقط حجم کم کردم و پیاده روی صبح اضافه
rottti عضویت: 1398/08/21 تعداد پست: 592 نمیدونمچطوری دیروز نشستم شیرینی خوردم اصلا علاقه ندارم کمی غذا زیاد خوردم من چیزی حذف نکردم فقط ... من تو همین نینی سایت از رو برنامه رژیم بامداد خمار میخوام ادامه بدم.خیلی جامعه و خیلیا نتیجه دیدن. تیکر رسیدن به وزن ایده آلم .وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر
taaaraaanooom عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 10602 من تو همین نینی سایت از رو برنامه رژیم بامداد خمار میخوام ادامه بدم.خیلی جامعه و خیلیا نتیجه دیدن. منم خواستم عضو شم بسته بود گفتن یکشنبه ها عضو گیری که نتونستم باز
مریم_مامان_مائده عضویت: 1396/12/13 تعداد پست: 878 منم از ماه رمضان البته دوهفتست جدی گرفتم ،با کالری شماری و پیاده روی،سایز کم کردم دوکیلوهم کم کردم.ده کیلو مونده هنوز.تو سه ماه قصد دارم کمش کنم میشه با دلهای پاکتون یک صلوات برای مادرم بفرستین؟🌹
نگار_امینی عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 1499 برای لاغری من میتونم بهت کلینیک هرا رو معرفی کنم کارشون عالیه من خودم پارسال فقط با رعایت رژیم هاشون تونستم 14 کیلو وزن کم کنماگه میخوای من میتونم ادرس اینستاگرامش رو بدم بری سر بزنیآدرس اینستاگرام: https://www.instagram.com/hera_group/شماره تماس: ۶۶۹۳۳۸۶۹ - ۶۶۹۳۳۹۰۶