2777
2789

یه هفتس رژیمم ۷۵ بودم ۷۳ شدم فعلا

کالری شماری میکنم

تیکر رسیدن به وزن ایده آلم .وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه هفتس رژیمم ۷۵ بودم ۷۳ شدم فعلا کالری شماری میکنم

اسم کالری شمارت چیه؟

خودت متوجه تغییرت شدی؟

وزن اولیه ۷۵😠😬😠😬😠وزن فعلی۷۰😍😍😍😍🤑🤑🤑وزن هدف ۵۵😍😍
اسم کالری شمارت چیه؟ خودت متوجه تغییرت شدی؟

اره شوهرمم میگف امروز صب

با کالری شمار زیره.گاهی هم بشقاب

تیکر رسیدن به وزن ایده آلم .وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر
اولا انتظار معحزه دوماه نداشته باش  من ۶۴ بودم الان ۵۹ دوهفته س اسپ وزن دارم بابد ۵۵ شم

یه شوک بده

نمیدونم‌چطوری دیروز نشستم شیرینی خوردم اصلا علاقه ندارم کمی غذا زیاد خوردم من چیزی حذف نکردم فقط ...

من تو همین نینی سایت از رو برنامه رژیم بامداد خمار میخوام ادامه بدم.خیلی جامعه و خیلیا نتیجه دیدن.

منم از ماه رمضان البته دوهفتست جدی گرفتم ،با کالری شماری و پیاده روی،سایز کم کردم دوکیلوهم کم کردم.ده کیلو مونده هنوز.تو سه ماه قصد دارم کمش کنم

میشه با دلهای پاکتون یک صلوات برای مادرم بفرستین؟🌹

برای لاغری من میتونم بهت کلینیک هرا رو معرفی کنم کارشون عالیه من خودم پارسال فقط با رعایت رژیم هاشون تونستم 14 کیلو وزن کم کنم

اگه میخوای من میتونم ادرس اینستاگرامش رو بدم بری سر بزنی
آدرس اینستاگرام:  https://www.instagram.com/hera_group/
شماره تماس: ۶۶۹۳۳۸۶۹ - ۶۶۹۳۳۹۰۶