2777
2789
ببین دیسک کمر من از درد گریه میکردم گریه ها راه نمی‌تونستم برم از اول هم کمرم درد میکرد لگن عزیزم بخ ...

سلام من وقتی درازمیکشم کمرم درد میکنه راه میرم بهترمیشه الانم سمت چپم مورموربی حسه . علائم دیسکه؟

علائم اولیه و خفیف سوزش انتهای ستون فقرات بود. بعد درد کفل و ببخشید با سن انگار که ده تا پنی سیلین ه ...

سلام من وقتی درازمیکشم کمرم درد میکنه راه میرم بهتر میشه الانم سمت وپ بدنم مورموره علایم دیسکع؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خانومی من دقیقا علایم شما رو دارم  گزگز پا ران داغ میشه خیلی اذیتم شما مشکلتون چی بود و ...

سلام عزیزم 

من مشکلم بیشتر اضطراب و استرس خیلی زیاد بود ، البته بیرون زدگی دیسک هم دارم ولی با کم شدن استرسم خیلی بهتر شدم و پیگیری نکردم ، گزگز و داغ شدن پا از کمر میتونه باشه 

خدایا شکرت 😍
علائم اولیه و خفیف سوزش انتهای ستون فقرات بود. بعد درد کفل و ببخشید با سن انگار که ده تا پنی سیلین ه ...

سلام از اول که فهمیدی دیسک کمر داری تا موقعی که عمل کردی چند ماه طول کشید؟

خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤

سلام بله من کمر درد ندارم ولی لگن و ساق پام قسمت خارجی درد شدید داره جوری که نمیتونم راه برم سه تا انگشتم با زیر زینوم هم کرخت و بی حسه. رفتم مغزو اعصاب و آم آر ای. فتق دیسک هست که به سمت نخاع منتشر شده و علت کرختی و درد پام و عصب سیاتیک همینه. نوشته عمل . ولی فعلا نرمشهای اصلاحی میکنم و آب درمانی و میخوام فیزیوتراپی برم اگه تا یک الی دوماه نتیجه نگیرم میرم عمل.