2777
2789
عنوان

خیانت نامزدم

859 بازدید | 31 پست

چن وقت پیش فهمیدم نامزدم با همکار خانومش تلفنی صحبت میکنن و کلی هم باهم گپ و گفت داشتن ،ب گفته ی نامزدم میخواستن آمار کارای منو در بیاره و فقط راجب من میپرسیده ک کجا میره و چیکار میکنه و قبلا چجوری بوده و اینا،،...اخه این خانومه توی محل ماست و همدیگرو میشناسیم و اینکه این خانوم خیاطه و لباس زنونه میدوزه و کلی برا خودش رفتو آمد داره با همه اهل محل...این خانوم ی دختره چهار ساله داره...بنظرتون من چیکار کنم ،؟؟؟من یکو نیم ساله عقدم و نامزدمو خیلی هم دوست دارم ولی با این کارش کاملا ازش سرد شدم ولی بازم ی چیزی مانع این میشه ک ازش جدا بشم،درضمن من چنتا ویس هم دارم ازین خانوم ک با نامزدم صحبت کرده ...بنظرتون ب پدر شوهرم بگم پرینت گوشیه نامزدمو برام بیاره؟؟اینم بگم اگه این قضیه رو بشه هم من از نامزدم جدا میشم و هم اون خانومو شوهرش طلاق میده...من چند ماهه ک با خودم کلنجار میرم ک ببخشمشون و نزارم همه چی خراب بشه ولی از درون داغونم و خیلی خیلی زجر میکشم 

بزن داغون کن همه چیو تو داغون شی ک اون زنه زیر کولر لباس بدوزه بابا تو دیگ کی هستی جرشون بده😏😏😏

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید ولی وقتی تو نامزدی که عشق فراوونه خیانت میکنن

بعداز چند سال که یکم عشق فروکش میکنه چیکار میکنن🤔

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

تو ویس ها حرف عاشقانه زده بودن؟؟یا راجع به چیزای دیگه حرف زده بودن

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

عزیزم هیچوقت برات عادی نمیشه و همیشه یادته یعنی نمیتونی فراموش کنی یه زخم هایی هست که آدم هیچوقت نمیتونه فراموش کنه و انگار روش نمک میپاشی که هر بار که بهش فکر میکنی جاش میسوزه انقد میسوزه که نابودت میکنه

به غمگین ترین حالت ممکن شادم🥀