2777
2789
عنوان

خیانت نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 31 پست

گلم بهونه های نامزدتون برای توجیهه ارتباطت نامتعارفش با اون خانوم بی معنیه،بهتره الان که زندگی مشترک رو شروع نکردید همه چیز مشخص شه .با بخشش بیجای شما این رفتارهای ایشون قطع نمیشه بلکه ادامه دار هم میشه.

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
یهنی گفتگو نامزدت با اون خانومه جنبه تحقیق در مورد تو بوده!؟ بعد یک و سال نیم عقد این تحقیق رو یکم ...

الکیه بابا رابطه دارن دیده گندش درومده اینو گفته

روم سیاه☻ درخواست دوستی پذیرفته نمی شود.حتی شما دوست عزیز!!🙄🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یهنی گفتگو نامزدت با اون خانومه جنبه تحقیق در مورد تو بوده!؟ بعد یک و سال نیم عقد این تحقیق رو یکم ...

فکر کنم ارتباطشون از خیلی وقت پیشت بوده ،اخه اون خانومه آدم بدی ام نیست  نمیدونم چرا اینکارو انجام داده

هییییچ وقت یادت نمیره همیشه ته دلت ازش بدت میاد .الان داغی میگی دوسش دارم اما هی سردتر میشی .واینم بدون که اون‌بعد از عروسی ۹۹درصد باز اینکارو میکنه.با زندگی خودت بازی نکن من داره میره توی سه سال که فهمیدم‌هنوزم برام تازه س و سنگین. نامزد بودم جدا میشدم صددرصد.نه اون ترک میکنه نه تو یادت میره‌ 

فکر کنم ارتباطشون از خیلی وقت پیشت بوده ،اخه اون خانومه آدم بدی ام نیست  نمیدونم چرا اینکارو ان ...

چه حرفهای بهم زدن مثلا  !؟ با نامزدت حرف زدی !؟

بهش لگو اگر هم جنبه تحقیق داشت مامانت میتونست ازش بپرسه اولا!؟

دوما قبل عقد معمولا تحقیق میکنن .

سوما الان منم برم با یه آقایی تو مخل شما صحبت کنم بگم دارم تحقیقت راجع به تو . تو واقعا چه عکس العملی نشان میدی!؟

گلم بهونه های نامزدتون برای توجیهه ارتباطت نامتعارفش با اون خانوم بی معنیه،بهتره الان که زندگی مشترک ...

همه این حرفاتونو بهش گفتم،اما چیزی جز پشیمانی نداشت ک بگه و گفت غلط کردم بچگی کردم ...گفت ابرومو نبر ...

منم همینچیزا تو مخمه نمیزاره زندگی کنم 😔دلم برای اون بچه بی گناه میسوزه

اونو چیکار داری اخه.تو به فکر زندگی خودت باش ول کن بذار هر غلطی میخان بکنن لنگه همن

روم سیاه☻ درخواست دوستی پذیرفته نمی شود.حتی شما دوست عزیز!!🙄🙄
چه حرفهای بهم زدن مثلا  !؟ با نامزدت حرف زدی !؟ بهش لگو اگر هم جنبه تحقیق داشت مامانت میتونست ...

گفتم اینارو ،اخه میدونی چون قبلا باهاش همکار بوده یکم باهاش راحت بوده دیگه بعد پیش خودش گفته بزار امارشو از طریق این بدست بیارم ببینم چی ب چیه 

گفتم اینارو ،اخه میدونی چون قبلا باهاش همکار بوده یکم باهاش راحت بوده دیگه بعد پیش خودش گفته بزار ام ...

گلم بگو بهش حرف شما درست اخه بعد یک سال و نیم عقل خودت پدیرا این هستی که میخوای امار درربیاری!؟

به نظرم حد و مرزتو مشخص کن و بگو من نمیپسندم . همانطور که من در رابطه هر مردم نامحرم اولویت ام اینه که همسر دارم فلذا باید در کلام و رفتارم دقت کنم . دوست دارم همسر هم اینگونه باشد . بگو نامحرم نامحرمه و دختر عمه و همکار و ... نداره . 

چه حرفهای بهم زدن مثلا  !؟ با نامزدت حرف زدی !؟ بهش لگو اگر هم جنبه تحقیق داشت مامانت میتونست ...

مثلا ی روز رفته بودم پیشش لباس برام بدوزه بعدش ک از خونش اومدم بیرون ب اون زنگ زده ک چی گفته و  قبلش کجا بوده و ساعت چند رفته و ....ازین چیزا ...همه ویساشونو ک ندارم فقط دوتاشو تونستم گیر بیارم 

گلم بگو بهش حرف شما درست اخه بعد یک سال و نیم عقل خودت پدیرا این هستی که میخوای امار درربیاری!؟ به ...

😔چ فایده .الان دیگه هیچی درست نمیشه چون دلم شکسته دارم کم کم قانع میشم ک بدردم نمیخوره...اخه اخلاقای بد دیگم داره...مثلا خسیسه و نمیزاره کار کنم و چنبارم منو با سیلی زده و همه کارای منو زیر نظر داره و حتی ی بارم بهم تهمت زد ک تو خرابی...ک بعدش ک بهش ثابت شد ک اشتباه کرده حتی معذرت خواهی ام نکرد 😔...بعد این همه با این خانومم ک تماس تلفنی داشتن ...خسته شدم 😔من با چ امیدی ادامه بدم 😔😔

همه این حرفاتونو بهش گفتم،اما چیزی جز پشیمانی نداشت ک بگه و گفت غلط کردم بچگی کردم ...گفت ابرومو نبر ...

اگر واقعاً پشیمونه و شما این رو در خودت میبینی ببخشی برید پیش مشاور تا درمان کنه خودشو ایشون و این پشیمونی رو در رفتارش باید ببینید،البته

که شما میگید خیلی رفتارهای ناپسند دیگه دارن پس باتوجه به همه اینها باید تصمیم بگیری برای ادامه یا عدم ادامه رابطه اتون،چون بعد از زیر یک سقف رفتن یا بچه دار شدن راه برگشتتون سخت میشه .

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است