2777
2789
سوپاپ دار چطوریه شکلش؟

کنارش یه تکه پلاستیک گرد داره یا سمت راست یا سمت چپ که اونجا محل رد و بدل شدن هواس داهل اون پلاستیک ی تکه نایلون حالته ک با دم و بازدم خم میشه و همین باعث تبادل ویروسه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اولش حرف شما رو زدم اما دیدم خیلی ها میگن نباید زد .البته من از اولشم میزدم خواستم‌مطمین شم حرفا ...

گلدان جان 

چرا نزنی  اصلا بخاطر کرونا نه آلودگی هوا دود و..

عزیزم اینهمه هشدار میدن 

چرا به حرف یه عده بیسواد و راحت طلب گوش میدی 

شما بزن ضرز کردی بیا فحش بده

گلدان جان  چرا نزنی  اصلا بخاطر کرونا نه آلودگی هوا دود و.. عزیزم اینهمه هشدار میدن  ...

بخدادهم من هم پسرم وهمسرم همیشه میزنیم .چون این شایعات زیاد شد خواستم مطمین شم.

🙊🙊🙊🙈🙈👀
ماسک های پارچه ای که کارایی ندارن

حتی اگر ماسک 3لایه پزشکی پیدا نمیکنید خودتون با پارچه کتان گلدار ساده هر چی دم دستتونه پارچه تترون ماسک بدوزید 3لایه وسطش ی جا تعبیه کنید برای قرار دادن دستمال کاغذی یا گاز استریل بعد از هر بار استفاده دستمال یا گاز رو بندازید بره ماسکتون رو با اب گرم دمای 60درجه بشورید و اتو کنید دوباره استفاده کنید بازم میگم 3لایه بدوزید

فقط مردم عادی نباید ماسک ف یلتردار بزنن چون فقط از خودشون محافظت میکنه ولی هوایی که فرد داخل ماسک تنفس میکنه از این ف یلتر میاد بیرون و اگه ناقل باشه میتونه دیگرانو مریض کنه 

همون ماسکای جراحی واسه مردم عادی خوبه و باید زد

همه چی درست میشه