2777
2789
عنوان

تیروئید بالا

4463 بازدید | 24 پست

سلام خانمها من یسری ازمایشهای هورمونی دکتر برام نوشت الانم که تو ازمایش میبینم تیروئیدم بالاست t4 5.8  t. S. H 13.21تا دکترمم بیاد یه دوهفته طول میکشه اینجا نیست، کسی نمیدونه باید چیکار کرد، اطلاعاتی ازش بهم بدید بالا باشه جی میشه، من قصد بارداری دارم چند ساله نشدم دکتر ادنسری میگفت هورمونهای مردونه دارم بخاطره اینه که نشدم

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن

قرص لووتیروکسین بگیر ناشتا هرروز صبح یه نصفه بخور.. کلا همین یدونه قرص رو داره.. حتی به دکتر زنان هم بگی همینو برات تجویز میکنه

خداجونم مواظب بچه م باش ...بند بند دلم به بند بند وجودش بستست..خداجونم هدیه قشنگت و سالم و سلامت به دستم برسون...قول میدم همیشه مراقبش باشم بیشتر از جونم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامان منم بشدت تیروعیدش بالاس و جدیدا متوجه شده کورتون مصرف میکنه  غده ی تیروعیدش متورم شده ر ...

ای وای خدایا، قرص تیرویید چی مصرف میکنن، اخی عزبزم الهی هر چه زودتر بهتر بشن منم دکترم تهران هر ماه یبار میاد اینجا، دیگم نمیخام هعی برم این دکتر اون دکتر یا جلیی دیگه نشون بدم خسته شدم از بس این دکتر اون دکتر کردم، یعنی خطرناکه بالا باشه؟

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
قرص لووتیروکسین بگیر ناشتا هرروز صبح یه نصفه بخور.. کلا همین یدونه قرص رو داره.. حتی به دکتر زنان هم ...

بدون دستور دکتر طوری نیست، اتفاقا سابها قبل میخوردم و داشتم بعدش دکتر که رفتم گفت دیگه نخور تتظیم شده

تو سالهای گذشته متوجه تیروعیدت نبودی؟ممکنه همین باعث بچه دارنشدنت باشه

چرا عزیزم قبلا داشتم که طبق ازمایشم دکتر قرص لیتروکسین داد صبح ناشتا یه نصفه، اما چندوقت بعد که باز ازمایش دادم رفتم دکتر گفت نخور تنظیم شد تیروییدت

بدون دستور دکتر طوری نیست، اتفاقا سابها قبل میخوردم و داشتم بعدش دکتر که رفتم گفت دیگه نخور تتظیم شد ...

فک نکنم... چون دکتر فقط دوز ش رو تغییر میده برات

خداجونم مواظب بچه م باش ...بند بند دلم به بند بند وجودش بستست..خداجونم هدیه قشنگت و سالم و سلامت به دستم برسون...قول میدم همیشه مراقبش باشم بیشتر از جونم...
چرا عزیزم قبلا داشتم که طبق ازمایشم دکتر قرص لیتروکسین داد صبح ناشتا یه نصفه، اما چندوقت بعد که باز ...

تیروئید همینه هیچوقت درمان نمیشه فقط باید کنترل شه.. ینی هرچندوقت چکاب بدی ببینی پ

در چ وضعیتی هست

فک نکنم... چون دکتر فقط دوز ش رو تغییر میده برات

قرصشو دارم ولی چون بالاست تیروییدم دوزشو نمیدونم چقدر باید بخورم

عدد تی اس اچت چنده؟

قرصشو دارم ولی چون بالاست تیروییدم دوزشو نمیدونم چقدر باید بخورم

همون هرصبح یه نصف قرص بخور

تا دوهفته دیگه بری دکتر

همون هرصبح یه نصف قرص بخور تا دوهفته دیگه بری دکتر

ممنون عزیزم باشه لطف کردی