زنگ هم نزد بهم..بازم یه کم پیام دادیم بهم ولی دیدم اونم خیلی ناراحته خیلی. دیگه یه کوچولو واکنشاشو میشناسم هر موقع ناراحته میره تو سکوت و انلاین نمیشه منم کلا اینستا و تلگراممو بستم.خیلی ناراحتم اینقدری که حد نداره..دلم میخواد یه جا تنها باشم همش گریه کنم ولی نمیشه واقعا دارم داغون میشم ..حتی به خودشم نمیتونم بگم چقدر حالم بده..یعنی به نظرتون اونم همینقدر حالش بده!!!
خیلی مسخرست امیدوارم نخندی..6 سال با هم دوست بودیم نه شماره همو داشتیم نه همو دیدیم.دوستیمون از فیس بوک شروع شد بدون هیچ مقدمه ای ...جدیدا شماره بهم دادیم و یه کم جدیتر کردیم ولی من یهو ترسیدم اون حرفی از یه رابطه جدی نزد هیچ وقت البته یه شهر دیگه زندگی میکنن هزاران کیلومتر اون ورتر یهو چتامون به شدت صمیمی شد من ترسیدم و بهش گفتم فهمیدم ناراحت شد ولی الان دیگه بهم پیام نمیده انلاین نمیشه..هر موقع ناراحته دییدم انلاین نمیشه یادمه چند سال پیش یه مدت انلاین نشد بهم گفت خواستم از حواشی دور باشم و چشم بد به کسی ندارم و... تازه فهمیدم وقتی ازش خبر ندارم چقدر حالم بده به خودشم نمیتونم بگم چقدر حالم بده فقط اینستا و تلگراممو کلا لاگ اوت کردم نوشتم کسی اگر کارم داره لطفا زنگ بزنه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
به نظرم که شما رو برای وقت های اضافی می خوادهیچ امیدی به رابطه با این آدم نیست
من پیش خودم میگم این اواخر به من گفت عکستو نشون مادرم دادم گفته خیلی خوبه و شمارشم بهم داد..پس شاید یه فکرایی داره فقط دنبال یه فرصته.چی بگم والا هر کس میتونه تو چت خودشو خوب نشون بده
خب ازش میخواستی اگه فکر جدی توسرشه اقدام کنه وگرنه همون بهتر که کات کردی.ادامه رابطه بی سرانجام فقط ...
دقیقا ولی اون حرفی نزد من میگم اگر واقعا خواهان اشنایی بیشتر و یه رابطه جدی بود میتونست تو این 6 سال بیاد تهران همو ببینیم ولی هیچ وقت نیمد ولی خوب این اواخر حرفشو زد که میاد تهران همو ببینیم ولی زمانی نگفت