2777
2789
عنوان

تجربه من از پرولاکتین بالا و آدنوم هیپوفیز و جراحیش

| مشاهده متن کامل بحث + 97252 بازدید | 507 پست
اتفاقا برخوردش خوب نیست  ولی پوست کلفت باش اهمیت نده چون کارش خوبه

عزیزم من پیام دادم نمی‌دونم چرا تو دوستی براتون نمیاد....شما اندازه ادنومتون چند بود؟ من ۲میل بود بعد ۸ماه مجددا ام ار ای دادم شد۳میل خیلی نگران شدم اما دکتر گفت طبیعیه دستگاه و اون فردی که اندازه میگیره ممکنه کمی خطا داشته باشه...پرولاکتینم هم با کابرگلویین خیلی اومده پایین زیر حد نرماله ...ولی من تحت نظر فوق تخصص غددم ...بهم گفت نیاز نیست بری پیش متخصص مغز و اعصابت حالا بنظر شما برم ...چون می‌خوام باردار شم ...خیلی نگرانم ...

و خدایی که بشدت کافیست....خداجونم خودت گره ازمشکل همه بنده هات باز کن و دلشونو شاد کن. ای مهربان ترین مهربان ها.

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم من پیام دادم نمی‌دونم چرا تو دوستی براتون نمیاد....شما اندازه ادنومتون چند بود؟ من ۲میل بود بع ...

من ماکرو بود و دقیق اندازه ش یادم نیست  اما به نظرمن حتما برو دکتر اعصاب چون تا جایی که من بدونم هنگام بارداری هیپوفیز تحت تاثیر قرار میگیره  و ممکن بزرگتر شه ریسک نکن 

سلام عزیزم اره  من عمل کردم برا من اندازش به ۱سانت رسیده بود  بعداز عمل هم باردار شدم&nb ...

وای عزیزم راست میگی؟ خیلی طول کشید باردار شید؟ من دکتر بهم گفته فعلا عمل نمیخواد...برام دعا کن عزیزم ...

ببخشید شما چندسالی عمل کردید؟ چند سال بعد از عنل باردار شدید...من خیلی نگرانم ...

و خدایی که بشدت کافیست....خداجونم خودت گره ازمشکل همه بنده هات باز کن و دلشونو شاد کن. ای مهربان ترین مهربان ها.
من ماکرو بود و دقیق اندازه ش یادم نیست  اما به نظرمن حتما برو دکتر اعصاب چون تا جایی که من بدون ...

ممنونم عزیزم حتما میرم دنبال دکتر خوبم ...میخواستم برم پیش شریفی...ولی چندتا نظر خوندم همش کاراشو میده دستیاراش دلم ترسید...

خواهش میکنم

بجز دکنر شریفی دکتر خوب دیگه ای نمیشناسید؟

دکتر حسن رضا محمدی 

ایشون هم میشناسید؟ تو این زمینه متخصصن؟؟؟؟

مهم تشخیص دکتره فدات شم

متوجه نشدم عزیزم منظورتون چیه؟ از نظر نیاز به عمل میگید؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز