2777
2789
عنوان

تجربه من از پرولاکتین بالا و آدنوم هیپوفیز و جراحیش

| مشاهده متن کامل بحث + 97251 بازدید | 507 پست
عزیزم من گاهی لک روی پوستم ایجاد میشه مثلا ببخشید سینه م زیرش لک ایجاد میشه کمرنگ میشه بعد مجدد پررن ...

جدیدا وزنت زیاد نشده به صورت غیر طبیعی

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لکه قهوه ای تیره اندازه سکه با ترک مثل ترک زایمان

نمی دونم من لک ندارم فقط جوش قرمز زیاد دارم با تو ازمایشم ACTH بالاست دکتر گفت اگه ترک زایمان که صورتی بود بهم خبر بده

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
قبلا میل جنسیم خیلی زیاد بود ولی الان خیلی خیلی پایینه الان متاسفانه حتی سه ماه یکبارم میل ندارمراست ...

چقدر بی ادبانه جواب دادند واقعا ناراحت شدم عزیزم

و خدایی که بشدت کافیست

اره خیلی بیادب بودکلا با مریضها حالت تمسخر حرف میزنه

چقدر بد کاش خدا به ایشون ادب و شعور هم میداد ،، من خیلی ازشون تعریف نشنیدم بخصوص تو سالهای اخیر ،، میگن هم بی ادبه ،، هم تقاضای پول زیاد میکنه از مریض و هم اینکه تو اتاق عمل پزشک دیگه ای که تو تیمشه مریض رو عمل میکنه ولی میگن خودش عمل کرده ،، واقعا متأسفم کاش هیچ کس پ مجبور نباشه پیش همچین دکترهایی بره ،، دکترهای خوب هم هستند که وجدان دارند ایشون فقط الکی اسم در کرد و بلد شد ولی دریغ از ذره ای انسانیت

و خدایی که بشدت کافیست