2777
2789

من کلا با اینکه شب ها خیلی دیر میخوابم، صبح ها زود بیدار میشم. به حیوون هام غذا میدم، خودم صبحونه میخورم. درس میخونم. ولی دلیل عمده ش احساس ضعفی هست که صبح ها دارم. در حال حاضر هم مجردم نهارمو خودم درست میکنم. دیشب آبگوشت داشتم، ظهر هم همونو میخورم. چه دخمل خوبییییی😇😂

از یک دی هیچ گونه تاپیکی نخواهم زد تا نی نی سایت اصلاح شود. این سایت هیچ احترامی برای کاربران قائل نیست و به درخواست آنها توجه نمی‌کند. #تحریم همگانی نی نی سایت ✌️
واس دسشویی دوساعت نتو وامیکنی؟؟؟؟ من چشم بسته میرم و راهو طبق برنامه قبلی طی میکنم تابرسم دسش ...

وای خداا ااز دست توو ی لحظه تصور کردم‌خواب باشی و‌خونه خودت نباشی و فکر کنی خونه ی خودتی ووای چ شود😂😂😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اشکال نداره عوضش بزار خواب باشه قابلمه رو‌محکم‌بکوب کف آشپزخونه یک به یک‌باشید😂😂شوخی کردم شاید حوا ...

چکارش میشه کرد عزیزم ما خانما بخشنده ایم😁😁😁😁😏😏

عشقت به من داد عمر دوباره معجزه با تو فرقی نداره

به به خانووم دکتر ر ارادت خاص داریم خدمتتون انشاالله که تنتون سلامت باش‌و دستتون پربرکت😘😘😘❣️❣️

قربونت عزیزم لطف داری😍😍😍😙❤هم چنین شما ام 🤗🤗

سالم و موفق باشین

❣روز ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد❣
من کلا با اینکه شب ها خیلی دیر میخوابم، صبح ها زود بیدار میشم. به حیوون هام غذا میدم، خودم صبحونه می ...

ووای حسودیم شد بهتتت ددختررر آفرینن به تو مادر نمونه ی آینده 🥰🥰اون اوشکلااا چی هستن حالا بهش غذا میدی 😍😍

یه بلدرچین دیروز شوهرم تو کوچه پیدا کرده معلوم نبوده برای کیه از بس صبح تو بالکن صدا داد بیدار شدم و من هر زمانی بعد از اذان بیدار بشم دیگه خوابم نمیبره فک میکنم دچار عذابم کلا خیلی کم خوابم🤕🤕😕😕