2777
2789

جیش نامرد بیدارم کرد از ۶ ونیم بیدارم

نهار چون تنهام از دیروز سوپ دارم ، اونو می زنم بر بدن و یه کوچولو خورش قیمه دارم شاید براش نیم پیمونه برنج بذارم 

عوضش شب که همسرم میاد تصمیم دارم بورانی اسفناج بگدازم😊

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من از شب نخوابیدم😔الانم حموم رفتم

چرااا خیلی بده عزیزم‌من هرسری بخوام ماهی یه بار با دوستام بشینم شوهرم‌میگه نرو عزیزم میترسم‌پوستت‌خراب شه نخوابی😂حالااا شما فکر‌پوستت باش بانووی زیبا

روزه ام، خوابمم نمیبره

قبول باشه 🥰

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

[QUOTE=145626985]دخترمو بردم جیش خابم پرید خیلی بده😭بخ‌اب تنگش چشاتو ببند سریع خوابت میگیره وای صدای قلب بچه ها چ ارامشی داره واسه ادممم❣️❣️خداحفظش کنه برات عزیزم

چرااا خیلی بده عزیزم‌من هرسری بخوام ماهی یه بار با دوستام بشینم شوهرم‌میگه نرو عزیزم میترسم‌پوستت‌خر ...

ن من هیچوقت اینجوری برام پیش نیومده بود

شب گرمی خوردم کل بدنم خارش داش خیلییی اذیت شدم ازاونورم دلدرد پریود

مجبور شدم برم حموم یکم بهتر شده😭

تک ستاره قلبمی❤
شوهرم درو محکم کوبید به هم خواب از سرم پرید

اشکال نداره عوضش بزار خواب باشه قابلمه رو‌محکم‌بکوب کف آشپزخونه یک به یک‌باشید😂😂شوخی کردم شاید حواسش نبوده به عشقتون ببخش❤️

روزه ام، خوابمم نمیبره

قبول باشه.التماس دعا

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.