2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بلدرچین دیروز شوهرم تو کوچه پیدا کرده معلوم نبوده برای کیه از بس صبح تو بالکن صدا داد بیدار شدم و ...

خیلی بده هیچی مث خواب شب نمیشه سعی کن کل روز نخوابی سرگرم بشی ک شب بخ‌ابی

ک بعدش نمک گیر نی نی سایت شدی 😄

باردارم حال نداشتم پاشم بدرقه کنم شوهرمو دیشب لباساشو اتو زدم بعد بذاش لقمه گرفتم ناهارم از دیشب مونده خورشت بادمجون ....الانم تو نی نی سایتم دارم چیپس میخورم دلم خواست خب😐

هر چی خدا بخواد همون.میشه😉
من کلا با اینکه شب ها خیلی دیر میخوابم، صبح ها زود بیدار میشم. به حیوون هام غذا میدم، خودم صبحونه می ...

خوبه که حست خوبه من ناراحت میشم که شبا دیر میخوابم صبحا هم زود بیدار میشم ناخوداگاه و با کوچکترین صدایی بعدش نمیدونم چیکار کنم هی فکر میکنم و فکر میکنم و همچنان فکرررر😩😤

ازدیشب بانامزدم دعواکردیم کله شبوگریه کردم الانم چشمام خستس ولی خابم نمیاداومدم یکم دلم بازشه تونی ن ...

اععع بابا خواهررر از اینا خیلی داری در پیش البته اونجاش دلچسبه بعد اشتی ادم بره بغل عشقش ووای انگاررر فصل ها ازش دور بوده سخت نگیر عاقلانه به موضوع نگاه کن باور کن زود حل میشه دوست داشتی بگو مشکلت چیه کمکت کنیماگر دوستت داری بگوو😘😘😘😘

ووای حسودیم شد بهتتت ددختررر آفرینن به تو مادر نمونه ی آینده 🥰🥰اون اوشکلااا چی هستن حالا بهش غذا م ...

مرسییییی گلم💕💖ماشاالله خودتون کدبانویی هستید حتما. ما که درس پس میدیم. والا من که حالا حالا ها قصد ادامه ی تحصیل دارم 😂 فکر نکنم اصلا بخوام مادر شم😕 در عوض سه تا خوکچه آوردم🤩

از یک دی هیچ گونه تاپیکی نخواهم زد تا نی نی سایت اصلاح شود. این سایت هیچ احترامی برای کاربران قائل نیست و به درخواست آنها توجه نمی‌کند. #تحریم همگانی نی نی سایت ✌️
باردارم حال نداشتم پاشم بدرقه کنم شوهرمو دیشب لباساشو اتو زدم بعد بذاش لقمه گرفتم ناهارم از دیشب مون ...

نوووش جون تو و فسقلیت ولی مواظب باش چیپس نمک داره آب میکشه دور از جونت واسه خودت درد میتراشی ارزش نداره بحاش یه هلوی آبداررر بزن تو رگ نی نی شبیه توپراک بازگیر ترکی بشه❤️❤️😍😍

[QUOTE=145626985]دخترمو بردم جیش خابم پرید خیلی بده😭بخ‌اب تنگش چشاتو ببند سریع خوابت میگیره وای صدا ...

فدات عزیزم من خوابم زود میپره همیشه همینم تا میخوابم خانوم جیشش میگیره تا میام دوباره بخوابم دوباره جیش داره😫

خیلی بده هیچی مث خواب شب نمیشه سعی کن کل روز نخوابی سرگرم بشی ک شب بخ‌ابی

شبا ۱۲ تا ۱ میخوابیم ولی صبحا چه زود خوابیده باشم چه دیر زود بیدار میشم میگم نمیدونم ملت چطو تا لنگ ظهر میخوابن عذاب وجدان میگیرم واسه خوابم😅😅

اععع بابا خواهررر از اینا خیلی داری در پیش البته اونجاش دلچسبه بعد اشتی ادم بره بغل عشقش ووای انگارر ...

خیلی ازهم دوریم که بخام برم بغلش صبح بهش میگم ببین حالمواللن هرکی منوببینه میفهمه چقدحالم بده میگه چرا نکنه سرما خوردی🤐😔توسن ۱۷سالگی بایدبشینم غصه بخورن 

سَن بنیم حیاتم سن 💜A💜