2777
2789

[QUOTE=145627438]مرسییییی گلم💕💖ماشاالله خودتون کدبانویی هستید حتما. ما که درس پس میدیم. والا من که حالا حالا ها قصد ...[/QUOTقربونت برم زیباارو 😘آفرین خوب کردی ولی هیچ‌وقت نگو قصد ندارم مادر شم همیشه بگو‌هروقت لایقشم میشممم مطمئن باش مادرشدن باعث میشه بزرگترین مدال افتخار زندگی رو بدست بیاری و‌حسی بهت میده تکرار نشدنی پس همیشه منتظرش باش خودش ب وقت مناسب میاد💖💖💖💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شبا ۱۲ تا ۱ میخوابیم ولی صبحا چه زود خوابیده باشم چه دیر زود بیدار میشم میگم نمیدونم ملت چطو تا لنگ ...

آفرررین به توو❤️❤️البته اونایی که میگی مشکلی ندارن اینا ساعت خوابشون با آمریکا ست شده کلاا اون ور آبی باید باشن اشتباهی اومدن این سمت😂😂❣️❣️

خوبه که حست خوبه من ناراحت میشم که شبا دیر میخوابم صبحا هم زود بیدار میشم ناخوداگاه و با کوچکترین صد ...

البته منم هیچ وقت اهل این کار ها نبودم، بخوام دیر بخوابم یا اصلا نخوابم. نمیدونم چی شد یه مدت به شب زنده داری و مطالعه در شبانگاه مأنوس شدم😂 خیلی وقت ها بیست و چهاری بیدار میموندم😑😪 البته بخاطر حجم بالای درس ها چاره ای جزین نبود. الانم انگار کلا نیازم به خواب خیلی خیلی کم شده... 

از یک دی هیچ گونه تاپیکی نخواهم زد تا نی نی سایت اصلاح شود. این سایت هیچ احترامی برای کاربران قائل نیست و به درخواست آنها توجه نمی‌کند. #تحریم همگانی نی نی سایت ✌️
خیلی ازهم دوریم که بخام برم بغلش صبح بهش میگم ببین حالمواللن هرکی منوببینه میفهمه چقدحالم بده میگه چ ...

ااخی الهی مردا زود فراموش میکنن به دل نگیرر ی ماری کن تو پیش قدم شو بگو یه کادو ازت میخواام تا ندی باهات حرف نمیزنمم بزارش تو منگنه ک یاد بگیره ناراحتت نکنه

با شوهرم صبحانه خوردیم رفت سره کار نهار هم ماکارونی داریم😘😘😘😘

به به صبحانه دونفره من سفارش آش دادم دیشب ک بگیره بیاره سرکار ولی دیدم یادش رفته بچه ام دست خالی اومد منم چیزی نگفتم😆🤦🏼‍♀️

نوووش جون تو و فسقلیت ولی مواظب باش چیپس نمک داره آب میکشه دور از جونت واسه خودت درد میتراشی ارزش ند ...

بعد هفت ماه دارم چیپس میخورم دیشب دوست شوهرم اومد دم خونمون بالا نیومد یه عالمه خوراکی برام خریده بود پفکم توشون بود شوهرم گفت من از این اشغالا برا زنم نمیخرم خخخخ گفت میدونم چون میشناسمت ولی بزار بخوره شاید دلش خواسته از ترس تو نگفته راست گفته اینقد دلم پفک میخواست که نگوووووو حال داد ولی ..تموم شد دیگه 😞

هر چی خدا بخواد همون.میشه😉
البته منم هیچ وقت اهل این کار ها نبودم، بخوام دیر بخوابم یا اصلا نخوابم. نمیدونم چی شد یه مدت به شب ...

خیلی مواظب خودت باش سعی مولتی‌ویتامین‌و‌زینک مصرف کنی خیلی خوبن 😘😘

[QUOTE=145627438]مرسییییی گلم💕💖ماشاالله خودتون کدبانویی هستید حتما. ما که درس پس میدیم. والا من که ...

اون که مشخصه عزیزم. انشاالله که یه روز لایق داشتن این حس قشنگ هم بشم🥰 با آرزوی بهترین ها واسه شما دوست مهربان🌺

از یک دی هیچ گونه تاپیکی نخواهم زد تا نی نی سایت اصلاح شود. این سایت هیچ احترامی برای کاربران قائل نیست و به درخواست آنها توجه نمی‌کند. #تحریم همگانی نی نی سایت ✌️