2777
2789
عنوان

مرگ عزیزان

| مشاهده متن کامل بحث + 7134 بازدید | 41 پست
مستند هست ؟ 

بله مصاحبه با افرادی که تجربه نزدیک به مرگ داشتن 

الا دختر تو مادر داری یا نه  ♪♩  نشونی از برادر داری یا نه ♪♩  همون بوسی که دادی توی دالون ♪♩  نمیدونم به خاطر داری یا نه ♪♩  شب تاریک و مهتابم نیومد ♪♩ نشستم تا سحر خوابم نیومد  ♪♩ نشستم تا دم صبح قیومت  ♪♩ قیومت اومد و یارم نیومد  ♪♩ سه روزه رفتی و سی روزه حالا  ♪♩ زمستون رفته ای نوروزه حالا ♪♩ خودت گفتی سر هفته می یایم ♪♩ شماره کن ببین چند روزه حالا ♪♩ من از انگشتر دست تو بودم ♪♩ میون پنجه و شصت تو بودم ♪♩ اجل اومد که جونم را بگیره ♪♩ ندادم چون که پا بست تو بودم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنونم عزیزدلم انشالله

ببخشید دوست عزیزم خدا رحمت کنه برادر و خواهرتونو. شما و خانوادتون تونستین با این قضیه کنار بیاین؟ 

من چهل روزه پدرمو از دست دادم دارم دیونه میشم خواستم بدونم شما چکار کردین؟ 

ببخشید دوست عزیزم خدا رحمت کنه برادر و خواهرتونو. شما و خانوادتون تونستین با این قضیه کنار بیاین؟&nb ...

سلام عزیزم.وای از داغ که زیردریایی‌ها خدا رحمت کنه پدرتون عزیزدلم من با اینکه ۱۱ ماه از آسمانی شدن خواهر مهربانم وسه سال از آسمانی شدن برادر عزیزم میگذره اما هر روز که میگذره بدتر میشم مادر داغدیده من مثل اینکه درون جهنم دست وپا می زنه داره،ذره ذره آب میشه من مثل دیوانه ها شدم از همه کس بریدم هنوز هم باور نمیکنم دائما در حال گریه وبی تابی هستم چقدر سرزنش کرونومتر اما دست خودم نیست هرروز هزاران بار آرزوی مرگ میکنم فقط به خاطر مادر و خواهرم زنده ام چی بگم خواهر که الهی هیچکس داغ ببینه چون دیگه انسان نمی تونه مثل گذشته به زندگی ادامه بده وهمیشه حسرت تو،کلیشه انشالله خدا،به شما صبر بده شما هم باید،به خاطر کارتون تحمل کنید هرچند بسیار،سخته

ببخشید دوست عزیزم خدا رحمت کنه برادر و خواهرتونو. شما و خانوادتون تونستین با این قضیه کنار بیاین؟&nb ...

سلام عزیزم.وای از داغ که خیلی سخته خدا رحمت کنه پدرتون عزیزدلم من با اینکه ۱۱ ماه از آسمانی شدن خواهر مهربانم وسه سال از آسمانی شدن برادر عزیزم میگذره اما هر روز که میگذره بدتر میشم مادر داغدیده من مثل اینکه درون جهنم دست وپا می زنه داره،ذره ذره آب میشه من مثل دیوانه ها شدم از همه کس بریدم هنوز هم باور نمیکنم دائما در حال گریه وبی تابی هستم چقدر سرزنش شنیدم اما دست خودم نیست هرروز هزاران بار آرزوی مرگ میکنم فقط به خاطر مادر و خواهرم زنده ام چی بگم خواهر که الهی هیچکس داغ نببینه چون دیگه انسان نمی تونه مثل گذشته به زندگی ادامه بده وهمیشه حسرت تو،دلشه انشالله خدا،به شما صبر بده شما هم باید،به خاطر مادرتون تحمل کنید هرچند بسیار،سخته

سلام عزیزم.وای از داغ که خیلی سخته خدا رحمت کنه پدرتون عزیزدلم من با اینکه ۱۱ ماه از آسمانی شدن خواه ...

آخی عزیزم آخی. منم عین شما همش سرزنش می‌شنوم خوشبحال کسایی که راحت با این قضیه کنار میان همه دلخوشیم به این شده که همش میگم منم میرم دوباره میتونم بابامو ببینم اصلا دلم نمیخواد دیگه زندگی کنم میترسم خودکشی کنم دیگه اصلا بابامو نبینم

رفتم پیش مشاور حالا گفته برم روانپزشک ببینم قرصاش میتونه روم اثر کنه

تو کار خدا موندم چرا ما انسان ها رو به وجود میاره بعد بهم وابسته میشیم بعدشم ازمون میگیرتشون یا بچه ها باید داغ پدر ومادر خواهر و برادر تحمل کنن یا اونا باید داغ اونا رو تحمل کنن. همش داغ همش فکر. 

البته خیلیا هم دیدم داغ دیدن اما راحت دارن زندگیشون میکنن واقعا خوشبحالشون

همه کارام شده زوری به اجبار تنها جایی که بهم آرامش میده دارالرحمه هست که بگم بابایی آخرش میام پیشت. 

ببخشید که زیاد نوشتم آخه چون دوتامون داغ دیده هستیم احساس میکنم میتونیم همدیگه رو درک کنیم

اما بقیه اصلا نمیتونن ماها رو درک کنن تا براشون اتفاق نیفته اصلا درد ماها رو نمیفهمن😔😔😔😔

آخی عزیزم آخی. منم عین شما همش سرزنش می‌شنوم خوشبحال کسایی که راحت با این قضیه کنار میان همه دلخوشیم ...

الهی عزیزم  بمیرم برای دلت میدونم خیلی سخته درکتون می  کنم من هم داروی خواب می خورم اما اصلا خوابم نمی بره نمیدونم چکار کنم حتی حوصله،ندارم به تلفن دوستانم جواب بدم از همه بریدم فقط با عکس ها و خاطرات عزیزانم زندگی می کنم دلم برای مادرم خیلی میسوزد همش در حال ناله،وگریه وزاری است وما همش در حال رفتن دکتر اما من برای برادرم خیلی بی تابی کردم و گفتم که فرصت،دعا کردن پیدا نکردم بعد از شش ماه خواهرم بیمار شد خیلی دعا کردم اما تا خدا نخورد برگی از درخت نمی افتد ومن روسیاه نتونستم حاجت بگیرم همش به من دعا کن از خدا بخواه من خوب بشم اما نشد خدا خودش به ما کمک کنه که به زندگی برگردیم ما،داغدیده ها متوجه میشیم داغ،یعنی چی الهی خدا برای هیچکس نیاره اما به قول شما بعضی  ها باید ایمان زیاد،دارند خیلی،راحت تحمل می کنند ممنونم که به در دلهای من گوش دادی خدا بهتون صبر بده عزیزدلم

مرسی عزیزدلم. انشاالله خدا به هر دوتامون فقط صبر بده. 

منم بابامو چند ماهه که از دست دادم دارم دق میکنم حتی هنوز نتونستم برم پیشش طاقت ندارم ببینم اون زیر خوابیده هیچ کاری از دستم نیومد براش بکنم دلم داره میترکه

جونم بود حاضر بودم من به جاش بمیرم هر چی دعا کردم خدا صدامو نشنید دنیام سیاه شد حالم از خودم به هم میخوره که بدون اون دارم نفس میکشم

منم بابامو چند ماهه که از دست دادم دارم دق میکنم حتی هنوز نتونستم برم پیشش طاقت ندارم ببینم اون زیر ...

خدا رحمتشون کنه روحشون قرین ارامش. خخخیییللیی سخته چه حیف کاری از دستمون برنمیاد😔😔😔😔

وقتی یه بلایی بخواد سر آدم  بیاد هیچ جوری نمیشه جلوشو گرفت من آنقدر برای زنده موندن دست و پا زدم  ولی هیچ فایده ای نداشت نشد که نشد