2777
2789
عنوان

مرگ عزیزان

| مشاهده متن کامل بحث + 7134 بازدید | 41 پست
وقتی یه بلایی بخواد سر آدم  بیاد هیچ جوری نمیشه جلوشو گرفت من آنقدر برای زنده موندن دست و پا زد ...

کاملا دوست خوبم حالتو درک میکنم فقط ما داغ دیده ها هستیم میتونیم به معنای واقعی حال همو درک کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بابامو چند ماهه که از دست دادم دارم دق میکنم حتی هنوز نتونستم برم پیشش طاقت ندارم ببینم اون زیر ...

سلام 

تاپیک آخرم ختم قرآن به صورت انتخاب یک یا چند جز قرآن مجید هدیه به اموات گذاشتم دوست داشتید شرکت کنید 

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

الهی عزیزم  بمیرم برای دلت میدونم خیلی سخته درکتون می  کنم من هم داروی خواب می خورم اما اص ...

منم ۱۲ روزه برادرمو بخاطر سرطان لعنتی از دست دادم ، حالم بده دلم براش تنگه ، این پست رو تو گوگل سرچ کردم آورد

منم یک هفته هست برادرم رو از دست دادم. این تاپیک تو سرچ ها اومد.بیشتر برای مادرم ناراحت و نکرانم.

سلام عزیزم خدا رحمتش کنه داداشت رو ، خیلی غم بزرگیه

هر روز غم برادرم تو قلبمه ، مخصوصا شبا حالم خیلی بد میشه ، اگه هستین درد دل کنیم ، باورم نمیشه برادرم زیر خاکه دارم دیوونه میشم

یه خان مهربانی هستن که از طریق مدیتیشن ارتباط میگیره با عزیزتون و پیغامشو با چنتا نشونه ازش بهتون میده،

کاملآ رایگان هست لطفشون و برای رضای خدا

بنده اینجا آدرس کانال تلگرام شون رو میذارم،

Medyom7yar

با اجازه بازماندگان ،بعضی از تجارب رو هم تو کانالشون گذاشتن که بسیار جالب و تاثیرگذاره واقعا

کانال 

«مدیوم ارتباط با درگذشتگان و خودشناسی»

آیدی تلگرام خودشون Vanya25123

در صورتی که خودتون یا اطرافیان تون نیاز به ارتباط با عزیزان درگذشته داشتید ،ثواب داره،