2777
2789
عنوان

مرگ عزیزان

7134 بازدید | 41 پست

سلام من دوسال پیش برادرم ناگهان در اثر ایست قلبی فوت کرد از بس برای مادرم وما سخت بود دائم گریه وزاری می کردیم، خواهرم که پشت سر برادرم بود شش ماه بعد سرطان ریه گرفت خواهرم از همه ما هم از نظر قیافه وهم اخلاق بهتر بود زبانزد فامیل بود زیبایی فوق العاده داشت درسو بعد از دوسال تحمل بیماری ناباورانه آسمانی شده آنقدر برای مادرم وما سخته که نمیدونم چطوری تحمل کنم شب وروز ندارم در عرض دوسال خواهر وبرادرمو از دست دادم شما چطور تحمل کردید به من بگید من چکارکنم تا دق نکنم

خدا سایه ی پدرومادرتو حفظ کنه.

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم خدا به دلت آرامش بده همین کارو فقط میتونستم برات بکنم ببخشید🌸🌸

برای کشتن یک جامعه...روشی ساده به کارگیرید...بر فرهنگ آنان تمرکز کنید...ابتداکتابرا از آنها بگیرید...بعد سرشان رادرون تلویزیون فرو کنید.کارل پوپر

واقعااااا نمیدونم چی بگم سختتت سخت فقط دعا میکنم خدا صبرت بده عزیز دلم منم دوتا از عزیزانمو تویه حادثه ی اوکراین همزمان از دست دادم خاکستر شدند وسوختند

هزار مرتبه خواندم دعا میان قنوت خدا کند که نباشد کسی دچار کسی ♥️♥️♥️🥀

اگه می تونید داخل یوتیوب سرچ کنید " زندگی پس از زندگی" چند قسمت رو تماشا کنید

الا دختر تو مادر داری یا نه  ♪♩  نشونی از برادر داری یا نه ♪♩  همون بوسی که دادی توی دالون ♪♩  نمیدونم به خاطر داری یا نه ♪♩  شب تاریک و مهتابم نیومد ♪♩ نشستم تا سحر خوابم نیومد  ♪♩ نشستم تا دم صبح قیومت  ♪♩ قیومت اومد و یارم نیومد  ♪♩ سه روزه رفتی و سی روزه حالا  ♪♩ زمستون رفته ای نوروزه حالا ♪♩ خودت گفتی سر هفته می یایم ♪♩ شماره کن ببین چند روزه حالا ♪♩ من از انگشتر دست تو بودم ♪♩ میون پنجه و شصت تو بودم ♪♩ اجل اومد که جونم را بگیره ♪♩ ندادم چون که پا بست تو بودم 

ای وای عزیزم خدا صبر بده بهتون داغ خیلی سنگینیه 

من۳ساله برادرمو از دست دادم هنوزم ک هنوزه اشکم پشت پلکمه 

خدا ب مادرتون صبر بده چ عذابی داره میکشه 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

خدا صبرتون بده عزیزم یکی از هم محلی های ما نهم خرداد دوتا داداش بودن افتادن تو چاه خفه شدن مردن باباشونم پریشب فوت کرد دیروز خاکش کردن یعنی تو دوماه یه خانواده پنج نفری شدن دو نفر الان فقط یه مادر مونده و یه دختر ۱۶ساله بدبختا داغون شدن 

✖ forget who forgets you ✖