2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 117 پست
ایشالله خدا به خودت میده با لذت تمام نگاهش می‌کنی بعضی ها عقاید عجیبی دارند دوست منم اینمدلی اصلا عک ...

تو دوران بارداریشم هرچی میدیدم برای بچش میخریدم ولی اون خیلی سرده باهام چقدر احمقم من

مهم ارامش خودته عزیزم من با اینکه باخانواده شوهرم مشکلی ندارم ولی ترجیع میدم باردارشم بهشون چیزی نگ ...

منم خداروشکر مشکلی ندارم

ولی واقعا دوست ندارم حرفی بشنوم

میدونم ناراحت میشم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یعنی من واقعا بعضی هاتون  رو درک نمیکنم😁

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
فدای سرت تمام اینا میشه درس بزرگ زندگی اما زیاد محبت نکن طرف هوا ورنداره

اره زیادی بهش محبت کردم دوران بارداریشم زود زود میرفتم پیشش ولی لیاقت نداره من حامله بشم خودم اسم بچرو بهش میگم خودمم عکس براش میفرستم یکم خجالت بکشه

تنبلی تخمدان دارم قراره آمپول hcg بزنم جواب میده؟

اضافه وزن داری ؟تغذیه اتو یه مدتی درست کن با قطره ویتاگنوسی چیزی پریودتو منظم کن ۴۰قطرشو بریز تو ابمیوه بخور درکنارش روغن سیاهدانه زیر دلت ماساژ بده کلم بروکلی بخوراگه میتونی برو دکتر حتما کمکت میکنه 

من ویتاگنوسو مصرف کردم اما راستش راجب بچه دار شدن و اینا چیزی نمیدونم مجردم اینا اطلاعاتم بودن 🧡

درخواست ندید الکی قبول نمیکنم. کاربرای آقا که اصلا درخواست ندن گزارش میزنم😒😒😒😒😒