2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 117 پست
نوشتم قبلا چون بچم کوچولو عه همه میخوام بگن ریز فلانه ضعیفه دوست ندارم خوشحالم کرونا هست کسی نمیاد ...

اگه بخای این حرفا واست مهم باشه کارت زاره.....چون تازه این حرفا شروع میشه....چرا لاغره؟؟؟نکنه غذا بهش نمیدی؟؟؟چرا کثیفه نکنه فقط به خودت میرسی. به بچه نمیرسی؟؟؟؟چرا غذاش اینجوریه؟؟؟؟چرا راه نمیفته؟؟؟؟چرا حرف نمیزنه؟؟؟؟آخ چقدر سخته آدمای فضول هی بپرسن

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 
فامیلا مام همینن توقع دارن ی بچه ۷کیلویی بیاری😕 انگار مدال میدن بچه درشت بیاری

من نمیدونم چجورین ولی خودم حس خوبی ندارم

چون میدونم بیان میخوان بگه بچه جاری انقدری بود 

اوندری بود

قبلا هم گفتم بچه من میخواد مثل مادرش باربی باشه

ولی با این حساب بازم دوست ندارم کسی بره تو مخم

ترجیحم اینه صورت مساله رو پاک کنم

چون قوی نیستم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتی دوران بارداری ماه آخر ۲ هفته مونده بود به زایمانش پرسیدم اسم انتخاب کردین گفت اره گفتم خوب چیه،گ ...

این دیگه واقعا نوبره🙄

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
میگم یادم رفت دلیلشو پستای قبل نوشتم دوبار نفرستی دفعه سوم نمیگن دیگه

امیدوارم صحیح وسالم نینیت بیاد بغلت😍

اسمش چیه ؟؟

یه صلوات میفرستین واسه سلامتی نینیم 😘خدای خوبم مواظب تودلیم باش۱۴۰۰/۵/۱۲فهمیدم خدایه فرشته گزاشته تودلم،دامن همه منتظراسبز
اگه بخای این حرفا واست مهم باشه کارت زاره.....چون تازه این حرفا شروع میشه....چرا لاغره؟؟؟نکنه غذا به ...

سعی میکنم فعلا تو دید نباشم تا بعد

چون بارداری فوق سختی داشتم واقعا الان دیگه مخم نمیکشه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
حتی دوران بارداری ماه آخر ۲ هفته مونده بود به زایمانش پرسیدم اسم انتخاب کردین گفت اره گفتم خوب چیه،گ ...

ایشالله خدا به خودت میده با لذت تمام نگاهش می‌کنی بعضی ها عقاید عجیبی دارند دوست منم اینمدلی اصلا عکس دخترش برای کسی نمی فرسته کسی هم باید از بچش عکس نگیره  رو پروفایل گوشیش حتی عکس یه گلم نمی‌ذاره 🙄🙄

کلا همیشه میگه من خیلی چشم میخورم فکر کنم برا همون نمیفرسته 😐

اره احتمالا ولش کن خودتو بزن ب اون راه خودت بچه بیار

درخواست ندید الکی قبول نمیکنم. کاربرای آقا که اصلا درخواست ندن گزارش میزنم😒😒😒😒😒

آره منم به شدت بچه دوستم.نمیدونم چرا پسرخواهرشوهرم انقدر به دلم میشینه دوسالش نشده هنوز یه بار گفتم برام عکسشو بفرست گفت چشم چندروز بعد فرستاد بااینکه آنلاین میشد☹

من خیلی غصه دارم..هیچ مونسی ندارم...تو آسمون ستارس حتی اونم ندارم 😭
امیدوارم صحیح وسالم نینیت بیاد بغلت😍 اسمش چیه ؟؟

حالا بعدا میفهمی😂😂😂😂😂

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
من نمیدونم چجورین ولی خودم حس خوبی ندارم چون میدونم بیان میخوان بگه بچه جاری انقدری بود  اوند ...

مهم ارامش خودته عزیزم

من با اینکه باخانواده شوهرم مشکلی ندارم ولی ترجیع میدم باردارشم بهشون چیزی نگم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت