۱۵ روز پیش جاریم بچش به دنیا اومد ما هم یه شب رفتیم ببینیمش منم بچه کوچیک خیلی دوس دارم تو این مدتم ۱۰ بار بهش زنگ زدم و احوالپرسی دیروز زنگ زدم گفتم یه عکس ازش برام بفرست ببینم بزرگ شده فسقلی گفت ببخشید اینترنت ندارم منم گفتم هر وقت داشتی بفرست از دیروزه کلا آنلاینه واقعا ناراحت شدم مگه من میخوام عکسو چیکار کنم؟؟؟؟براتون پیش اومده همچین چیزی؟؟؟؟
نوشتم قبلا چون بچم کوچولو عه همه میخوام بگن ریز فلانه ضعیفه دوست ندارم خوشحالم کرونا هست کسی نمیاد ...
اگه بخای این حرفا واست مهم باشه کارت زاره.....چون تازه این حرفا شروع میشه....چرا لاغره؟؟؟نکنه غذا بهش نمیدی؟؟؟چرا کثیفه نکنه فقط به خودت میرسی. به بچه نمیرسی؟؟؟؟چرا غذاش اینجوریه؟؟؟؟چرا راه نمیفته؟؟؟؟چرا حرف نمیزنه؟؟؟؟آخ چقدر سخته آدمای فضول هی بپرسن
هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد
حتی دوران بارداری ماه آخر ۲ هفته مونده بود به زایمانش پرسیدم اسم انتخاب کردین گفت اره گفتم خوب چیه،گ ...
این دیگه واقعا نوبره🙄
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت
حتی دوران بارداری ماه آخر ۲ هفته مونده بود به زایمانش پرسیدم اسم انتخاب کردین گفت اره گفتم خوب چیه،گ ...
ایشالله خدا به خودت میده با لذت تمام نگاهش میکنی بعضی ها عقاید عجیبی دارند دوست منم اینمدلی اصلا عکس دخترش برای کسی نمی فرسته کسی هم باید از بچش عکس نگیره رو پروفایل گوشیش حتی عکس یه گلم نمیذاره 🙄🙄
آره منم به شدت بچه دوستم.نمیدونم چرا پسرخواهرشوهرم انقدر به دلم میشینه دوسالش نشده هنوز یه بار گفتم برام عکسشو بفرست گفت چشم چندروز بعد فرستاد بااینکه آنلاین میشد☹
من خیلی غصه دارم..هیچ مونسی ندارم...تو آسمون ستارس حتی اونم ندارم 😭
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت