2777
2789
عنوان

جاری

1019 بازدید | 117 پست

بیاین درمورد جاریاتون بگین 

۱۵ روز پیش جاریم بچش به دنیا اومد ما هم یه شب رفتیم ببینیمش منم بچه کوچیک خیلی دوس دارم تو این مدتم ۱۰ بار بهش زنگ زدم و احوالپرسی دیروز زنگ زدم گفتم یه عکس ازش برام بفرست ببینم بزرگ شده فسقلی گفت ببخشید اینترنت ندارم منم گفتم هر وقت داشتی بفرست از دیروزه کلا آنلاینه واقعا ناراحت شدم مگه من میخوام عکسو چیکار کنم؟؟؟؟براتون پیش اومده همچین چیزی؟؟؟؟

جاری ندارم ولی ب درک نفرستاده 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید میترسه چش بخوره...

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم

ولش کن ...بیکاری....آدم چقدر عقده ای

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 

چ عقده ای . متاسفم براش . جاری منم ۴۰ روزه باردار بوده اما چون دارو میخوره دکتر گفته باید سقط کنیو نباید دیگه بچه‌دار شی . منم ن زنگ زدم ن رفتم . کلا رفت و امد نداریم. اون خیلی دعوتمون میکنه ما نمیریم. دعوتم نمیکنیم. ارامشمو میگیره 

جاری جدیدم رفته پشت سر من پیش اون یکی جاریم حرف زده.... با اینکه من پشت سر هیچ کدومشون هیچی نمیگم

اون دوتا بهش کادو ندادن.. من کادو دادم... ولی رفته پیش اونا گفته چیه... پرژک فلان فلان داده😐

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔