2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 117 پست

دو تا جاری دارم یکی از یکی بدتر. گوهن

یکیش که خدای سیاسته همسنیم ۶۷ ایم. منم ازش یاد گرفتم.

یکیشون ۱۰ سال از من کوچیکتره ۷۹ ایه. پریروزا عروسیش بود. نه بلده سلام کنه نه احوالپرسی. صبح از اتاق اومده بیرون مثل گاو سرش تو گوشی رفته دستشویی اصلا بزرگتر کوچیکتری حالیش نیس. اصلا خوشم نمیاد از قوم شوهرم اصلا

شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد ۷ سال حامله شده واقعا منم دوس دارم ببینمش 

لیاقت مهرو محبت نداره...شماهم برات مهم نباسه نی نی دوس داری اینستا پره...اصن برو پرورشگاه ها ب طور خودخواسته مشغول شو و کمکشون باش..بهتر از اعصاب خوردی واس عکس بچه ی ادم ....یه

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم

جاری من عقده 

الان سه ماهه که رفته خونه پدرشوهرم خونه خودشون نیومده

جالب اینجاست هرروزم با هم دعوا دارن. گوشیشو زده تو دیوار خرد کرده برادرشوهرمم پنکه و فلاکس خرد کرده

دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید😂

عزیزم منم دوست ندارم عکس بچمو بفرستم برای کسی حتی عمه و مادربزرگش هنوز دنیا نیومده ها و لی به شو ...

عه چرا؟؟

اونوقت اگه خواستن چجوری میگین که نمیحواین بفرستین؟؟

یه صلوات میفرستین واسه سلامتی نینیم 😘خدای خوبم مواظب تودلیم باش۱۴۰۰/۵/۱۲فهمیدم خدایه فرشته گزاشته تودلم،دامن همه منتظراسبز
ولکن بابا بیخیال حالا خیار میکنه جی زاییده😐

حتی دوران بارداری ماه آخر ۲ هفته مونده بود به زایمانش پرسیدم اسم انتخاب کردین گفت اره گفتم خوب چیه،گفت حالا بعدا میفهمی مگه میخوام اسم بچه رو چیکار کنم 

نمیدونم شایدم چون قرار بچم ریز بدنیا بیاد احتمالا دلیلم اون الانم خوشحالم گروناست کسی‌نمیاد دیدنش ...

فامیلا مام همینن توقع دارن ی بچه ۷کیلویی بیاری😕

انگار مدال میدن بچه درشت بیاری

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت