2777
2789
عنوان

چادر پوشیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1507 بازدید | 113 پست
بله خانومی که شلوارک میپوشه  و آرایش فساد بر انگیز داره   والله اگر عریان بود آنقدر ...

دوست داره عریان باشه تورو با اون تو ی قبر نمیندازن ک عزیزم 

بذار اصلا اون دوست داره بره جهنم ...

اهان پس از نظر شما آدما یا چادرین،بقیه هم شلوارک میپوشن و آرایش میکنن.😂😂😂😂😂😂😂😂اوکی قاضی این ...

دقیق بگو کجای حرف بنده تهمت بود ؟!!!!!!

دقیق کجاش !!!!!

میگم وقتی فاجعه بر انگیز بیرون بیای 

عفاف جامعه که به خطر بیفته 

خیلی چیزها رو با خودش نابود میکنه 

توابع داره ....

فقط یک بی حجابی تنها نیست ....

اثر پروانه ای شنیدید?

جامعه درست میشه که حرف خدا رعایت بشه 

نه توجیه  و راه در رو ....

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

حالا خوب یا بد جامعه داره به سمت آزادی پوشش میره ... در شهری که من هستم به وضوح این رو دارم می بینم ...

منم همینطور تو شهرمو ن الان از ۱۰ تا دختری ک میبینی ۸ تاشون اصلا شالی ندارن حتی دور گردنشون 

و من افتخار میکنم 

ک اینجوری کنار هم باشیم و هوای هم رو داشته باشیم 

مسئله ی ما پوشش نی مسئله ی ما حرف زوره وگرنه هر نوع پوشش میتونن کنار هم دوست باشن 

دقیق بگو کجای حرف بنده تهمت بود ؟!!!!!! دقیق کجاش !!!!! میگم وقتی فاجعه بر انگیز بیرون بیای  ...

وقتی مردم رو بر اساس نوع پوشش رو شون لقب میذاری و میگی این و آن هستن میشه تهمت 

منم همینطور تو شهرمو ن الان از ۱۰ تا دختری ک میبینی ۸ تاشون اصلا شالی ندارن حتی دور گردنشون  و ...

بله واقعا حالا فقط اینجا فقط به برداشتن روسری اکتفا نشده مانتو هم کنار گذاشته شده و حتی با تیشرت های چسب و آستین کوتاه هم دیدم ... نمی دونم آخرش به کجا کشیده میشه ... یه مقدار نگران هستم چون مطمئنا چون از اون فضای سخت گیری به این شل گیری رسیده نمی دونم آخرش چی میخاد بشه ..

گفتم که لبت گفت لبم آب حیات            گفتم دهنت گفت زهی حب نبات                                                                           گفتم سخن تو گفت حافظ گفتا              شادی همه لطیفه گویان صلوات
دقیق بگو کجای حرف بنده تهمت بود ؟!!!!!! دقیق کجاش !!!!! میگم وقتی فاجعه بر انگیز بیرون بیای  ...

عزیزم ببینین تاپیک درباره چادر بود درسته؟شما اومدین از چادر پوشیدن خودتون دفاع کردین که خب نظر خودتونه و محترمه. بعدش که چند نفر گفتن لزوما چادر نیاز نیست و با مانتو هم میشه به صورت معقول لباس پوشید،اومدین گفتین این عریان بودنه و اسمشو پشرفت نزارین و ..‌. 

خب این یعنی چی؟؟؟؟؟یعنی شما که چادری هستی استغفرالله دختر پیامبری،بقیه که مانتویی یا هر چیز دیگه هرزه تو کوچه خیابون. حتی اونی که آرایش کرده و به قول خودتون شلوارک پوشیده شاید دلش از منو شما صد بربر پاک تر باشه. اونی که قاضیه خداست شما نباید اینجا دادگاه تشکیل بدی و حکم صادر کنی

دوست داره عریان باشه تورو با اون تو ی قبر نمیندازن ک عزیزم  بذار اصلا اون دوست داره بره جهنم . ...

معلوم نیست که میره جهنم چه کسی بهشت!!!!! .قضاوت با خداست 

اما فرمایش پروردگار اینه که تابع هوای نفس نباشیم  بچه های ما توی همین هوا دارند تنفس میکنند 

خیلی کودکانه است که بگیم اگر هوا مسموم باشه مهم نیست!!!!! اونی که داره سم وارد جامعه میکنه توبیخ نشه چون به خودش مربوطه !!!!!!

فرد خاطی هر که هست تو هر مسند و جایگاهی وقتی حکم خدا رو رعایت نکنه باید اخطار بگیره اگر مربوط به خودش باشه راحت هست وقتی تو زندگی جمعی باشه احکام خاص زندگی جمعی رو باید رعایت کنه چون اثرش مربوط به همه هست و همه ی یک بدنه رو درگیر میکنه

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

معلوم نیست که میره جهنم چه کسی بهشت!!!!! .قضاوت با خداست  اما فرمایش پروردگار اینه که تابع هوا ...

بنظرم دیگه نمیشه کاری کرد ... کار از کار گذشته 

گفتم که لبت گفت لبم آب حیات            گفتم دهنت گفت زهی حب نبات                                                                           گفتم سخن تو گفت حافظ گفتا              شادی همه لطیفه گویان صلوات
معلوم نیست که میره جهنم چه کسی بهشت!!!!! .قضاوت با خداست  اما فرمایش پروردگار اینه که تابع هوا ...

عزیزم الان شما نهی از منکر کردی مطمعا باش پاداشش رو اون دنیا میگیری 😂بیشتر خودتو حرص ندع 

و اینکه الان نه منی ک خیلی راحت میرم بیرون میتونم شما رو مثل خودم کنم ن شما منو 

ما ی ملتیم ی مردم ب یک زبان...پس بهتره ب جای اینکه باهم بجنگیم بتونیم کنار هم بسازیم و به بقیه و نوع پوششون گیر ندیم 

عزیزم ببینین تاپیک درباره چادر بود درسته؟شما اومدین از چادر پوشیدن خودتون دفاع کردین که خب نظر خودتو ...

خانم اول که ممنون محترم صحبت میکنید 

این نشان دهنده اصالت شماست

بعد این که قاضی وقتی حکم صادر میکنه از کجا صادر میکنه؟؟؟؟؟؟؟

از روی احکامی که شارع وضع میکنه

درسته؟؟؟؟

من اگر اینجا از خودم حرفی بزنم محکومم به رای خود 

اما وقتی از آیه قرآن صحبت میکنم 

یعنی حرف خدا رو منتقل میکنم 

و این که آیا خدا میبخشه و نمیبخشه با خداست...

جلباب حکم خداست 

یک پوشش سراسری که برجستگی ها بدن خانم رو بپوشانه 

آیا کسی که خلاف عرف و با پوشش زننده میاد 

حکم خدا رو رعایت کرده؟؟؟؟

قطعا خیر 

و خداوند میفرماید اطیعوالله و اطیعوا الرسول 

اطاعت کنید مرا ....

که به آدمهایی که استکبار دارند در مقابل دستوراتش وعده های خوبی نداده  حالا هرکس که میخواد باشه ...

این کلام خداست

ودر نهایت حکم خدا در همه جا وهمه چیز نافذ هست

عزیزم الان شما نهی از منکر کردی مطمعا باش پاداشش رو اون دنیا میگیری 😂بیشتر خودتو حرص ندع  و ا ...

بله شما با همین فرمون برید جلو!!!

اگر اخطار های پروردگار رو رعایت نکنید 

مثل رانندگی با چشم بسته حرکت میکنید 

موفق باشید و اخطارهای جاده رو ببینید

هر آنچه شرح بلاغ بود ما گفتیم ...

در خانه اگر کس است یک حرف بس است.

خدا ما رو هم به خاطر گناهانمون بیامرزه 

که خداوند حساب دقیقی داره ...

من همیشه از خدا آمرزش میخوام برای خودم

امید دارم به رحمتش 

و میترسم از حساب دقیقیش 

که ذره ای رو از قلم نخواهند انداخت.

.

منی ک چادر ندارم اگر کنار شما راه برم هیچوقت باعث نمیشه چادرتون از سرتون بی اوفته ک 

بله شما با همین فرمون برید جلو!!! اگر اخطار های پروردگار رو رعایت نکنید  مثل رانندگی با چشم ب ...

بله من همینگونه میرم جلو و سعی میکنم باور های غلط شما ها ام تغییر بدم

تلاش بر تغییر نوع پوشش نه ها دقت کنید تغییر باور های غلط ک فکر میکندی هر کس چادر نذاره عریانه 

ی چیز بگم ولی 

من با شخصی بودم ک چادری بود و پدربزرگش اخوند بود 

طرف بعد از صمیمیت دوستی ازم درخواست لز کرد در سن ۱۰ سالگی 

پس پاکی و انسانیت ب چادر نیس 

بله من همینگونه میرم جلو و سعی میکنم باور های غلط شما ها ام تغییر بدم تلاش بر تغییر نوع پوشش نه ها ...

اما وسیله ای هست که زمینه پاکی رو مهیا میکنه 

شما اگر خاطره ای بدی دارید عزیزم به اصل درستی مطلب خدشه ای وارد نخواهد کرد...