2777
2789
عنوان

چادر پوشیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1507 بازدید | 113 پست
من خودم تازگیاچادری شدم واقعا قشنگه  چادرنگین کوپ باتلخه وگیره روسری روسری رنگی بپوش عالیههه&n ...

برعکس من اول چادری بودم الان نیستم

اونموقع خودم نمیخواستم ومجبوری سرم میزاشتم برای همین زده شدم

الان خودم دوس دارم چادر سرکنم ولی میترسم سختم باشه و نتونم بپوشم و دوباره بزارمش کنار

بحَقّ الحُسَین. اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج. 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه ابا عبدالله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
برای همین خداوند میفرماید تقوی داشته باشید  اما کو تقوی ؟؟؟؟؟ یعنی حداقل برای عده ای پس م ...

اون که قطعا درسته.یعنی جامعه ما پاکه پاک هم بشه بازم افرادی هستن که چشمشون هرز میره. من کامنت قبلیم هم گفتم که لزوما چادر نیاز نیست فقط پوشش طوری باشه که فساد نندازه تو جامعه. ما هم توی همین کشور زندگی می‌کنیم.از خانومای مانتویی شاید ۱۰ درصدشون باشه که خیلی بدحجاب باشن بقیه خیلی معمولی لباس میپوشن.کسی نظر داشته باشه دیگه تقصیر دختر نیست.اون آدم،شمای چادری هم جلوش راه بری بهت نظر داره.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای وای دخملا یکم حس کردم دعواشد  😂

ببین اسی جونی هم مانتوهم چادرمیتونن انتخاب مناسبی باشن 

وقتیم یکی بدن اندام نمایی داره خب بهتره لباس اندازه تری بپوشه که کم ترتودید باشه 

حالا چادر پوشش برتره وخییلی کامله اگرخیلی حساسی ومیخوایی پوشیده ترین پوشش رو انتخاب کنی چادر بهترینه وگرنه مانتوهم میتونه ازاد واندازه وپوشیده باشه 😍

زیبا ترین حرف این تاپیک بود و از طرفی ام مادری ک هی چادر بذاره اون بچه چشم و گوش بستس و همش کنجکاو ت ...

یعنی مادر هر چی آزادتر باشه و حجاب نداشته باشه کلا،پسرش بزرگ شه یه آدمیه که چشمش دنبال دخترا نیست و اصلا نگاه بد نمیکنه؟یه کم توضیح بدید،ممنون

مانتویی هستم با افتخار😎...تا به حال هیچ کسی مزاحمم نشده...اعتقادم بر اینه که ذهن ها را باید شست...

و من مسئول ذهن افراد مریض نیستم.چون این افراد مریض نه به چادری رحم میکنن و نه به مانتویی....و یاد گرفتم خودم سالم زندگی کنم.در این صورت خداوند همیشه بهترین ها رو واسم رقم میزنه

مرا هزار امید؛هست و هر هزار تویی💙💙💙💙

تو رو خدا هرچی میگید بگید ....

اما نگید پیشرفت 

پیشرفت !!!!!!

پس جانداران دیگه خیلی پیشرفته ترند 

چون در کل عریانن 

و با مقوله پوشش به کل بیگانه اند.

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

یعنی مادر هر چی آزادتر باشه و حجاب نداشته باشه کلا،پسرش بزرگ شه یه آدمیه که چشمش دنبال دخترا نیست و ...

ن عزیزم نگاه کن ی مادر اگر هی حساس بشه تو اندام زنا و دخترا چمیدونم بره ب بقیه گیر بده درستش کن 

بره پسرشو تربیت کنه میدونی وقتی ی مادر مثلا از اول تو خونه با موی باز بگرده اون پسر میگ خب اوکی مویه 

و از بچگی چشماش عادت میکنه این همون پسریه ک فردا میره تو جامعه و مادر دیگه ای ب بچش اجبار میکنه بخواطرش چادر بذار 

فرهنگ باید رشد کنه و تغییر نوع پوشش

برعکس من اول چادری بودم الان نیستم اونموقع خودم نمیخواستم ومجبوری سرم میزاشتم برای همین زده شدم ال ...

وای دقیقا عین خودمی منم قبلا انقدرچادرسرکردم گذاشتم کنار ولی الان 😎😎اوه اوه 

الان عشق میکنم سرمیکنم 

راهکارش فقط یه چیزه 

چادره باکلاس بپوش ازاین نگین کوبا مجلسیا یه مدلای جیگری اومده با روسری رنگی میپوشم یه ارایش ملایم وکفش مناسب واقعا قشنگ میشی قول میدم 

اون که قطعا درسته.یعنی جامعه ما پاکه پاک هم بشه بازم افرادی هستن که چشمشون هرز میره. من کامنت قبلیم ...

این که میگم طوری باشه فساد نندازه منظورم چیزی هست که اسلام میگه. وگرنه هر کی اختیار پوشش خودشو داره 

آفرین که مسالمت آمیز حرف میزنید 

و دعوا و جنجال درست نمیکنید ..‌‌

چون همگی صاحب عقل و شعور وقدرت تفکر هستید ،🙏

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

تو رو خدا هرچی میگید بگید .... اما نگید پیشرفت  پیشرفت !!!!!! پس جانداران دیگه خیلی پیشرفته ...

مگه ما گفتیم عریان؟؟؟؟؟کلا شما بحث پوشش میاد فقط دنبال اینین به بقیه که مخالفان هستن انگ هرزه و عریان بودن بزنین.اندکی تفکر

مگه ما گفتیم عریان؟؟؟؟؟کلا شما بحث پوشش میاد فقط دنبال اینین به بقیه که مخالفان هستن انگ هرزه و عریا ...

بله خانومی که شلوارک میپوشه 

و آرایش فساد بر انگیز داره 

والله اگر عریان بود آنقدر جلب توجه نمیکرد

صد رحمت به عریان 

بله خانومی که شلوارک میپوشه  و آرایش فساد بر انگیز داره   والله اگر عریان بود آنقدر ...

اهان پس از نظر شما آدما یا چادرین،بقیه هم شلوارک میپوشن و آرایش میکنن.😂😂😂😂😂😂😂😂اوکی قاضی این عالم خداست خودش میفهمه در نهایت کی خوبه کی بد. ولی تو هم حواست به دهنت باشه. اون دنیا باید جواب پس بدی تهمت هرزه زدن کم کاری نیست.

یعنی چی حتما باید چادر بپوشن  عزیزم بدن خودشونه میخان اصلا بذارن تو دید  اصلا یا دوست دا ...

آفرین دقیقا درست گفتین. برای منم عجیب بود که استارتر از خودش فتوا صادر کرده و گفته باید حتماً .... مگه ایشون کیه که برای همه خانمها دستور صادر کنه؟ من که این تاپیک رو گزارش می زنم. چون کامنتهای بی منطق مثل حرف استارتر توش زیاده.

حالا خوب یا بد جامعه داره به سمت آزادی پوشش میره ... در شهری که من هستم به وضوح این رو دارم می بینم . 

گفتم که لبت گفت لبم آب حیات            گفتم دهنت گفت زهی حب نبات                                                                           گفتم سخن تو گفت حافظ گفتا              شادی همه لطیفه گویان صلوات