2777
2789
عنوان

چادر پوشیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1507 بازدید | 113 پست
من ب شخصه عقیده ام اینه  البته فکر منه و شاید بقیه نظر خودشونرو داشته باشن ک محترمه نظر هر کسی ...

چه ربط،داره به افغانی انسان خوب بد همه جا هست بخدا حرفاتون از خنده هم گذشته ادم با گریه کنه گریه

من نظری ندارم الانه مشل ما ام اینه 

هیچ اجباری نی هر کی هر جور ک دوست داره 

شاید یکی دوست داره اصلا بدنش رو ب نمایش بذاره 

یا ن یکی ام چادر بذاره و اینجوری احساس امنیت میکنه و دوس داره 

ولی من ی شخصه ی ادم معمولی ام و معمولی لباس میپوشم 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

یکی تپله ولی دوس داره لباس تنگ بپوشه اصلا هم معذب نیس ،به خودش مربوطه،بهتره رو همسرتون کار کنین که به بقیه به دید خواهر یا مادرشون نگا کنن .تا اینکه بقیه رو محدود کنین و براشون باید تعریف کنین.

وخدایی که در این نزدیکیست

زنهایی که اندامهای زنانگیشون زیر هر لباسی واقعا دست خودشونم نیست پیداست این قشر نیاز هست که حت ...

باید حتما چادر بپوشن؟ 

به شما چه ارتباطی داره خانوم؟ 

مگه شما قراره توی قبر اونا بخوابید 

مگه ما میگیم شما باید حتما مانتو بپوشید؟ 

ول کنید بابا تورو خدا 

اینقدر دخالت نکنید توی کار مردم 

تو دوست داری بپوش دیگه چیکار داری فتوا بدی به بقیه 

من ب شخصه عقیده ام اینه  البته فکر منه و شاید بقیه نظر خودشونرو داشته باشن ک محترمه نظر هر کسی ...

کاش اسم نژاد خاصی نمیوردی همه جا خوب و بد داره

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/

به نظر من پوششت  جلب توجه نکنه بهتره. مثلا تو شهر من یه چادری بیاد توشهر کل خیابون بهش نگا میکنن. اون برجستگی هایی که شما ازش حرف میزنی اولا تا یه حدی از برجستگی اگه مشخص باشه که خیلی عادیه و اگه مردی چششو بگیره اون مرده که مریضه‌. ثانیا الان همه مانتو ها گشاد و جلو باز مد شدن، خیلی کم برجستگی ها دیده میشن.پس لزوما احتیاج به چادر نیست. 

من چادری ام

دو سال قبل ازدواجم چادر پوشیدم و خداییش از وقتی چادر میپوشم جز احترام که بقیه برام میذارن هیچ چیزی ندیدم،کاری به مانتویی بودن بقیه ندارم،خودمم یه دورانی مانتویی بودم،ولی چادر برای زن احترام میاره،البته رفتار خانوم هم صد در صد تاثیر داره رو برخورد دیگران

من چادری هستم 

و  لذت میبرم از احساس خوشایند آرامش و امنیت

و اصلا نمیتونم تصور کنم همین طور که دارم راه میرم

چند جنس مخالف بیمار از پشت سر استغفرالله افکار .‌.‌‌...به سر شون بزنه ....

تصورش فاجعه است ....

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

کاش اینقدر تو فکر چادر رو حجاب خودمون هستیم یکم وقت بزاریم روی تربیت پسرامون که چشمشون دنبال اندام ج ...

برای همین خداوند میفرماید تقوی داشته باشید 

اما کو تقوی ؟؟؟؟؟

یعنی حداقل برای عده ای

پس ما که حداقل خودمان رو میتونیم محافظت کنیم 

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

زنهایی که اندامهای زنانگیشون زیر هر لباسی واقعا دست خودشونم نیست پیداست این قشر نیاز هست که حت ...

یعنی چی حتما باید چادر بپوشن 

عزیزم بدن خودشونه میخان اصلا بذارن تو دید 

اصلا یا دوست داره بدن سازی بره و از بدن خوش هیکل و تو چشمش لذت ببره 

هر کی هر جور دوست داره میگرده 

اگر شما چادر ای اوکی چادرت رو محکم بگیر 

ولی قرار نیست ک بیاین بگین چادر باید بذارین 

من دختری ام ک ازاد میگردم ب شخصه اگر ی چادر بهم بگه باید چادر بذاری

باهاش بد برخورد میکنم 

ولی ن با چادر گذاشتن بقیه مشکلی ندارم حتی ی دوست چادر ی ام داشتم من 

ن اون ب مدل لباس پوشین من کار داشت ن من ب اون 

یکم پیشرفت کنین ترو خدا 

هر جور دوست دارین بگردین و ب بقیه کاری نداشته باشین 

کاش اینقدر تو فکر چادر رو حجاب خودمون هستیم یکم وقت بزاریم روی تربیت پسرامون که چشمشون دنبال اندام ج ...

زیبا ترین حرف این تاپیک بود و از طرفی ام مادری ک هی چادر بذاره اون بچه چشم و گوش بستس و همش کنجکاو ترمیشه و نمیشه کنترلش کرد