2777
2789
عنوان

چادر پوشیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1507 بازدید | 113 پست
عزیزم من بی احترامی به شما نکردم.اینکه گفتم عقلشون از شما کامل تره منظورم این بود که سر و گوشش بچهای ...

واقعا 16خطی که میگین همش بی احترامی بود؟!فقط جایی که حس کردم بی احترامی کردین سعی کردم اونجوری که خودتون نوشتین جواب بدم (منظورتونو خوب نرسونده بودین)که البته اگه بازم همین باشه که میگین بازم بچه نه ساله با یه بزرگسال فرق میکنه

اتفاقا منم با خیلیا بحث کردم وتا بهم بی احترامی نشده بود بد جواب ندادم

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها .یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب به سلامتی.موفق باشین

ممنون.همچنین.ببخشین اگه بی احترامی شد 

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها .یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

منم پر هستم من مانتو می پوشم من تا حالا کسی بهم حرف نزده خخخخ یعنی ما از فضا امدیم 🤣🤣🤣🤪

عااا چی شده تاپیک سال ۹۹ اومده بالا 😁

خوب بستگی به محل زندگی آدما هم داره 😉

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
خخخخ اره تازه دیدم امان از نی نی سایت😁😅اره ما تو گیلان هستیم خیلی عادیه

والا الان خیلیا با بلوز شلوار و بدون روسری‌ان، کسی هم نگاهشون نمی‌کنه، اینکه میگن مردم چشمشون عادت می‌کنه همینه ☺️

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
والا الان خیلیا با بلوز شلوار و بدون روسری‌ان، کسی هم نگاهشون نمی‌کنه، اینکه میگن مردم چشمشون عادت م ...

وای اره بابا گل گفتی اینها ببین مال کجا هستن که براشون عادی نیست اینجور چیرا🤣🤣

خوشگلا صحبت هاتونو کامل خوندم 

دکترعلی شریعتی میگه افسوس که زمانه ای خواهدامد که بی دینی نمادروشنفکری شود 

خیلی داریم به این جمله نزدیک میشیم 

انسانیست ازدیانت جدانیست هرکس قران روخوند متوجه شد که راه اسلام سراسرانسانیته 

حجاب هم یه عمل انسانیه 

طبق فرمان خدا عمل کنید وگرفتارموج جامعه نشین