2777
2789
عنوان

چادر پوشیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1507 بازدید | 113 پست
ولی این رو بدونید انسانیت ب چادر نیس 

باشه عزیزم شما درست میگید 

موفق باشی

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانم اول که ممنون محترم صحبت میکنید  این نشان دهنده اصالت شماست بعد این که قاضی وقتی حکم صادر ...

ببینید من خودم قرآن رو خوندم اون ایه های مربوط به پوشش رو. توی قرآن گفته شده مرد و زن باید پوش رو رعایت کنند.و زنان گریبان خود را بپوشانند.لباس نازک (بدن نما باشه) نپوشند و .... 

اولا خدا هیچ جا نگفته چادر. دوما منم گفتم طبق این آیه ها و حرف ها از نظر اسلام پوشش نباید فساد رو رواج بده. 

طبق چیزی که من توی جامعه دیدم از بین خانومای مانتویی شاید ۱۰ درصدشون باشه که پوشش خارج از عرف دارن. بقیه پوشش ها برای جامعه ما عادی شده و دیگه خارج از عرف نیست. همونطور که تیشرت و شلوارک توی کشورای دیگه خارج از عرف نیست.ثالثا امر به معروف و ... مال وقتی بود که کسی درست از احکام و ... خبر نداشت.الان همه از کوچیک تا بزرگ می‌فهمن چی درسته چی نه. دیگه بقیش تصمیم خودشونو. و استحقاق احترام دارن چه اونی که چادریع چه اونی که اصلا جز ۱۰ درصد بد حجاب جامعست. ما بعضی وقتا فک میکنیم گفتن حقیقت دین باعث خیر میشه ولی نه تنها این اتفاق نمیافته بلکه جوونایی مثل من رو از دین هم متنفر میکنه. چون ماها دوس نداریم تک بعدی باشیم و کسی واسمون تصمیم بگیره. من خودم دوست بسیار مذهبی دارم دوست خیلی آزاد هم دارم. و هر دو بسیار دخترای خوبین و از  خانواده اصیل هستن. دوست چادری من باعث شد من دوباره شروع کنم به نماز خوندن. ولی یک بار هم بهم چیزی نگفت که چرا نماز نمیخونی چرا حجاب درستی نداری ..‌. 

دیگه الان دوره تذکر دادن گذشته خود فرد عاقل و بالغه و باید تصمیم بگیره.

ولی این رو بدونید انسانیت ب چادر نیس 

شما انسان درستی هستید که بحث انسانی برات مهم هست

شکی نیست .

اما عزیزم قوانین خدا رو وقتی که رعایت نمیکنیم 

کم کم سرد میشیم و به همه ی احکام خدا به مرور بی توجه میشیم .....

شیطان قدم به قدم می‌کشونه ...

نه یک دفعه و یک باره 

که این طوری انسان عاقل باوجدان زیر بار نمیره ...

کم کم احکام خدا رو ساده و بی اهمیت جلوه میده 

قدم به قدم تا ..........

شما خانم خوبی هستید 

موفق باشی 

در پناه خدا 

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

شما انسان درستی هستید که بحث انسانی برات مهم هست شکی نیست . اما عزیزم قوانین خدا رو وقتی که رعایت ...

ممنون بابت نصیحت های مادرانتون ولی بهتره بگم خودتونو خسته نکنید 

ولی ی روزی بهتون ثابت میشه این بحثی ک راه افتاد الان بخواطر چند حرف اشتباه شما 

خیلی بیهوده بوده روزی میرسه ک همه ازاد میشن و هر جور ک میخان میگردن و شما ام چادرتون رو اون روز سفت بگیرین چون قراره موج موهای بلندمون چادرتون رو بلند کنه ✊

ممنون بابت نصیحت های مادرانتون ولی بهتره بگم خودتونو خسته نکنید  ولی ی روزی بهتون ثابت میشه ای ...

نور خدا واحکامش با فوت هیچ بشری خاموش نمیشه عزیز دل ...

حق میاد و باطل و هر گونه هزل ولغو  و بیهوده ای خاموش میشه ....

تذکر در دین هست 

اما اجباری نیست ....

چادر حجاب کامل هست و پوشیدنش واقعا خوبه ولی کسی که اندامش مشخصه ونمیخواد چادر سرکنه باید حتما لباس گشاد و پوشیده بپوشه

خیلی زشته بعضیا معذرت میخوام حتی خط جلوی.بدنشون هم مشخص باشه

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها .یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

ببینید من خودم قرآن رو خوندم اون ایه های مربوط به پوشش رو. توی قرآن گفته شده مرد و زن باید پوش رو رع ...

میدونید معنی ذکر چیه ؟

یعنی یاد آوری 

یعنی میدونیم شما بهتر از ما میدونید 

اما هر انسانی برای این که طبق اسمش که نسیان هست خیلی چیزها رو رفته رفته فراموش میکنه یاد اوری بشه

نه این که نمیدونید 

نه !!!!

حرف  من سر همون درصدی که میگید خارج از عرف هستند و چشم هر انسانی رو به طرف خودشان می‌کشانند هست ....

همون درصدی که ناخواسته جامعه رو از حالت طبیعی خارج میکنند 

و به جای شعور شخصیت و انسانیشان حرف اول بزنه

ظاهرشون حرف اول میزنه ....!!!!!!!!!

ببینید من خودم قرآن رو خوندم اون ایه های مربوط به پوشش رو. توی قرآن گفته شده مرد و زن باید پوش رو رع ...

واقعا چیزی که الان خیلی جاها رایج هست که مثلا انقدر ساپورت تنگ میپوشن که خط های بدنشون مشخص میشه درسته؟خیلی بده با اینکه توی جامعه خیلی ها ساپورت میپوشن ولی این دلیل درست بودنش نیست

این هم که میگین الان بچه میدونه چی درسته چی غلطه اشتباهه همونطور که وقتی بحث ازدواج دختر نه ساله یا سیزده ساله پیش.میاد میگین نمیفهمه .چطور عقل یه بچه رو با بزرگسال یکی میکنید 

همونطورکه ماها هم نمیتونیم توی همه مسائل درست رو از غلط کامل تشخیص بدیم و گاهی در انتخاب ها مون اشتباه می کنیم یا از مشاور کمک میگیریم 

فلسفه احکام که خدا گفته همش به سعادت خود ادم برمیگرده 

اگه امر به معروف صورت نگیره هم درستکار هم بدکار همه باهم می سوزن

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها .یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

واقعا چیزی که الان خیلی جاها رایج هست که مثلا انقدر ساپورت تنگ میپوشن که خط های بدنشون مشخص میشه درس ...

آفرین 

ملاک تشخیص ما نیستیم 

میدونید چرا ؟؟؟؟.چون ذائقه ها متفاوت 

هر کس یک چیزی رو میپسنده 

چون سلیقه ها مختلفه

مسلما عملکرد های متفاوت میاره ....

اما اگر حرف خدا 

حکم خدا باشه 

همه چیز رو مدار نظر خدا باشه 

جامعه نظم میگیره 

خیلی چیزها درست میشد 

خیلی چیزها ....

در تمام ابعاد اقتصاد  و .‌....

منتهای بد بختی ما اینجاست که یا حرف خدا رو قبول نداریم و ذائقه ی شخصی مون رو اِعمال میکنیم ...

یا قبول داریم اما فقط در حد حرف 

عمل نمیکنیم  و فقط خوب شعار میدیم !!!!!!

میدونید معنی ذکر چیه ؟ یعنی یاد آوری  یعنی میدونیم شما بهتر از ما میدونید  اما هر انسان ...

هر جامعه ای اون درصد هنجار شکنی رو دارن. و زندگیشون میکنن.کسی که قلبش پاک باشه با این چیزا به انحراف کشیده نمیشه.ما خودمون هم بابا و داداشو عمو ... داریم.ادم خیلی بد حجاب میبینن سرشونو میندازن پایین.حتی بابای من با اینکه اصلا مذهبی نیست(اصلاااااا) میگه کسی که خیلی خیلی بد پوشیده باشه معذب میشم نگاش کنم.ولی هیچ وقت نمیره جلو دختر مردمو بگیره بهش گیر بده.اتفاقا در حال حاضر هیچ کس فراموش نکرده خیلیا بخاطر حساسیت زیادی که قشر مذهبی میدن بیشتر دارن لج بازی میکنن.

واقعا چیزی که الان خیلی جاها رایج هست که مثلا انقدر ساپورت تنگ میپوشن که خط های بدنشون مشخص میشه درس ...

عزیزم شما داری کسایی رو امر به معروف میکنی که اولا عقلشون خیلی کامل تر از شماست ثانیا به اون خانم دیگه هم گفتم این طرز بیان اعتقاداتتون فقط باعث تنفر بیشتر از دین میشه. خدا خودشم گفته یه جوری بقیه رو نصیحت کنین که بیشترین اثر گذاری رو داشته باشه. گرچه بازم میگم هیچ کس در حال حاضر نیاز به این کارا نداره به دلیل حساسیت زیادی که نشون دادین اون بچه نه ساله درباره حجاب میدونه ولی درباره رسم زندگی نه.واسه همینم طلاق زیاد شده.اینا رو باهم قاطی نکنین.

عزیزم شما داری کسایی رو امر به معروف میکنی که اولا عقلشون خیلی کامل تر از شماست ثانیا به اون خانم دی ...

اگه منظورت کسایی مثل خودته که معلومه یه ذره هم عقلت درست کار نمیکنه وگرنه از همین اول با بی احترامی حرف نمیزدی کسی که ادب نداره عقل هم نداره

بعدشم شما ملاک تشخیص عقلی؟

در ضمن کسی که گوشی برای شنیدن حقائق نداره چه بازبان خوب چه باهر زبانی میشنوه وفکر میکنه وکسی که عاقل باشه هیچ وقت حتی اگه بهش بد دین رو معرفی کنن از دین متنفر نمیشه و میدونه یه رفتار و یه حرف کل دین رو زیر سوال نمیبره

الان چند درصد از طلاق ها برای بچه ها بوده ؟!نه خیر اشتباه نکنین الان طلاق ها بیشتر به خاطر لجبازی و عدم سازگاری اونم توی سن بزرگساله

شما هرجا دلت بخواد میگی عقل بچه میرسه هرجا بخوای.میگی نه بچه ای که یه روز لاک میزنه میره بیرون یه روز دوستشو میبینه روسری سر میکنه  درست میتونه تصمیم بگیره:!

اصلا ادم توی هرچیزی میتونه خودش انتخاب کنه وتصمیم بگیره فقط.نباید تصمیمش ورفتارش مخالف خواست خدا باشه

اگه منظورت کسایی مثل خودته که معلومه یه ذره هم عقلت درست کار نمیکنه وگرنه از همین اول با بی احترامی ...

عزیزم من بی احترامی به شما نکردم.اینکه گفتم عقلشون از شما کامل تره منظورم این بود که سر و گوشش بچهای نسل جدید خیلی بیشتر می‌جنبه تا نسل های قبل. نزدیک ۱۶ خط واسم نوشتی و فقط بی احترامی کردی. خدایی که شما بهش اعتقاد داری عفت کلام رو هم سفارش کرده.من یک ساعت با خانوم دیگه که مخالف من بودن داشتم صحبت می‌کردم نه ایشون به من توهینی کرد و نه من. به هر حال سطح فرهنگی آدما با هم فرق داره.موفق باشین.🌹🌹🌹