2777
2789
عنوان

کسایی که تجربه زایمان رو داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 88 پست
دعا کنید خوب باشه برام

عزیزم من هر دو تا زایمانم طبیعی بودم. خیلی راضی بودم. و اگر صدبار دیگه هم بخوام بچه بیارم بازم طبیعی میارم.

دردش واقعا قابل تحمله. و همینکه بچه دنیا میاد دیگه هیچ دردی نداری

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
اپیدورال یا اسپاینال بودین؟من نمیدونم کدوم بهتره.دکتر قلبم واسم اسپاینال زده گفت بخاطر آسم این امن ت ...

نمیدونم تفاوتشون چیه عزیزم،من تو اتاق عمل نشستم و متخصص بیهوشی امپول بیحسی رو یکبار ب کمر من تزریق کرد.با اینکه خیلی از این آمپولش میترسیدم ک ممکنه درد داشته باشه ولی دردی نداشت برام.بلافاصله هم پاهام گرم شد و پایین تنه م شروع ب بی حس شدن کرد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم تفاوتشون چیه عزیزم،من تو اتاق عمل نشستم و متخصص بیهوشی امپول بیحسی رو یکبار ب کمر من تزریق ک ...

پس اسپاینال بوده.اپیدورال اون آمپول میمونه کم کم تزریق میشه من فقط نمیدونم کدومش بهتره عوارضش کمتره

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁
دکتر گفته باید چند هفته سز بشین؟

طبق ان تی۱۵شهریور طبیعی زده برام.اما دکترم میگه ۲۷یا۲۸مرداد برو بیمارستان.اکثر دکترا معمولاتا۳۸ و۳۹صبر میکنن

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁
سزارین اختیاری رو از قبل کلی رعایت میکنی اینکه ناشتا هستی اینکه دو سه تا آمپول تشکیل ریه میدن که بر ...

من کلا خصوصی میرم برا طبیعی هم حتی میخوام دکتر بیارم تا اینکه ماما باشه..یعنی هزینه سز و طبیعی برام تفاوتی نداره مهم دردشه برام

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

استارتر قشنگ فکراتو بکن عزیزم. ببین خواهر شوهر تو هرررر چقدرم خوب باشه و مثل خواهر باشه برات هیچوقت به این فکر نمیکنه که بعدها که اگه دچار گشادی واژن بشی چه بلایی ممکنه سر رابطه ات با همسرت و زندگیت بیاد. اینجا خیلیا میگن نه تازه تنگ تر هم میشی حالا شایدم بله عده ای راستشو بگن اما ببین اگه حتی ده درصد هم احتمال گشادی واژن باشه برات آیا ارزش این ریسک رو داره که با زندگیت بازی کنی؟؟؟ که من بهت اطمینان میدم خیلییییی بیشتر از اینا احتمال گشادی واژن هست.

علاوه بر اون زبونم لال احتمال سی پی (فلج مغزی) بچه هم توی زایمان طبیعی به خاطر تنگی کانال زایمان وجود داره.

اینم بگم حالا شما از شکم بخیه نمی‌خوری که در دسترسه ولیییبییی همون بخیه رو از واژن میخوری که حتی نشستن هم برات عذاب میشه و دستشویی رفتن و... پس اینکه میگن بعد از زایمان دردات تمومه و راحت میشی همه اش حرفه چون همون بخیه به جای بالا از پایین خورده. 

همه جوانب رو در نظر بگیر و الکی خودتو گرفتار نکن گلم. در نهایت برات آرزوی یه زایمان فوق العاده راحت و رویایی دارم که خاطره خوبش تا سالها یادآور شیرینی باشه و نی نی انشالله سلامت و پر خیر به آغوشتون بیاد و زیر سایه پدر و مادر با دلخوشی قد بکشه 😘💕💜

استارتر قشنگ فکراتو بکن عزیزم. ببین خواهر شوهر تو هرررر چقدرم خوب باشه و مثل خواهر باشه برات هیچوقت ...

شما سزارین بودین؟؟میشه تجربه زایمانتون رو،بگین

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نه نازنینم. منم آخر مرداد زایمانمه. اما در این مورد زیاد تحقیق کردم. از اکثر مادرای دور و برم پرسیدم و مشکلات زایمان طبیعی و سزارین رو مقایسه کردم. اینجاهم اکثر تاپیکایی که نظرخواهی درباره زایمان سزارین و طبیعی بوده رو خوندم و خاطرات زایمان زیادی رو مطالعه کردم. در نهایت به این نتیجه رسیدم که هرگز تن به زایمان طبیعی ندم و سزارین بشم. 

بله عزیزم من زایمانم اولم به اجبار پزشکی سز شدم ، یه روز قبل از تاریخی که پزشک داده بود لکه خون دیدم و چون دهانه رحمم رو دوخته بودن ترسیدم وقتی معاینه شدم دکتر کشیک گفت باید زنگ بزنیم پزشکت بیاد برای عمل. ۱۱ شب پزشکم اومد و خوب چون شام خورده بودم بهم گفت بهتره بیحسی از کمر داشته باشی در صورتی که من به خاطر سابقه بدی که اطرافیان برای زایمان اسپاینال داشتم میترسیدم ولی خوب چاره ای نداشتم ، کمرم رو بیحس کردن و طی زایمان همسرم کنارم بود هیچ درد و حسی نداشتم فقط یه لحظه لرز گرفتم که گفتن ضعف ایمانه و یه دارو زدن بهم که لرزم قطع شد ، خیلی سریع پیش میرفت و حین عمل مدام باهام صحبت میکردن و ازم سوال میپرسیدن ، وقتی پسرم دنیا اومد بهوش بودم و این خیلی برام قشنگ بود که اومدنش رو دیدم بعد ا عمل و بخیه فرستادنم اتاق ریکاوری و پسرم رو برای شیر دهی اوردن چون نباید مینشستم خودشون کمک کردن که شیر بخوره، و ۲ ساعت بعد بردنم اتاق بخش و بهم گفتن تا چند ساعت باید ناشتا باشم ، درد نداشتم و چون شب بود بابت اینکه نمیتونستم بلند شم بشینم اذیت نمیشدم ، صبح هم برام صبحانه اوردن ، روزهای بعد از عملم گاهی درد میومد سراغم که شیاف میذاشتم تقریبا ۱۰ روز این اوضاع بود و خوب استراحت هم نمیکردم مدام درگیر پسرم بودم و تقریبا مجبور بودم با درد همه کارهاشو انجام بدم مثل شیر دادن یا عاروق گرفتن ولی زایمان بعدی که دخترم بود به اصرار خودم طبیعی انجام شد و به نظرم دوران بعد از زایمان خیلی سبکتر وبهتر بودم و اگه قرار باشه انتخاب کنم قطعا این زایمانمم طبیعی خواهد بود

تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز