2777
2789
عنوان

کسایی که تجربه زایمان رو داشتن

707 بازدید | 88 پست

اول از همه من هشت ماهه باردارم و خواهر شوهرم ماه پیش اختیاری سز کرد میگه درد بعدش خیلی زیاد مردم و زنده شدم منم مثل چی ترسیدم و دارم به طبیعی هم فکر میکنم ..هر نوع زایمانی که داشتین ..مثلا طبیعی بگین راضی بودین؟؟ با اپیدورال بود یا نه ؟؟ سزارین بگین راضی بودین با بی حسی بودین یا بی هوشی؟ از درد حین طبیعی بگین چ قدر مثل درد پریوده هر چند من پریودم دردش بسیار کمه و از سزارین بگین درد بعدش چه طوره ...ممنون میشم یه کی رو که داره مادر میشه و بی تجربه اس راهنمایی کنید درست تصمیم بگیره برا زایمانش 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌹🌹🌹🌹🌹❤❤❤❤❤❤

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر روشی باشه درد داره و دردش شیرینه فکر نکن بهش

نمیتونم فکر نکنم شب و روز توفکرشم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

سز بودم درد بعدش وحشتناک بود

سز اختیاری؟؟بی هوشی؟

من طبیعی فیزیولوژیک بودم

دردش زیاده ولی راضی بودم.

چون بعدش دیگه دردی نداشتم و راحت به بچم رسیدم.البته شاید سزارینم دردنداشته باشن نمیدونم.

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

بدن هر کسی یه جوریه 

من اورژانسی سزارین شدم ، داغون شدم ، کم خون شدم از شدت خونریزی ، شیرم نیومد ، نفخ وحشتناک و حالت خفگی تا یک ماه بعد از سزارین داشتم .

شکمم جمع نشد ، هنوزم بعد از ۷ ماه بدنم ضعیفه....

دوستم سزارین کرد ، ماشالله راحت 

دختر خاله هام همه طبیعی زایمان کردن و راحت 

دختر داییم طبیعی زایمان کرد و حالش از من بدتر 

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
بدن هر کسی یه جوریه  من اورژانسی سزارین شدم ، داغون شدم ، کم خون شدم از شدت خونریزی ، شیرم نیو ...

من از کجا بفهمم چی جوری برا بدنم خوبه؟؟ 

منم میخام سزارین اختیاری کنم 

سزم درد داره  ولی نسبت به طبیعی دردش کمتره  

فقط شاید عوارضش بیشتر باشه و اینکه سزارین شکم دوم دردش بیشتره 

ولی اکثرِ شکم اولی ها راضی هستن 

زیاد خواهرشوهرو باور نکن بعضیا میخان چششون نکنی تعریف و تمجید نمیکنن 

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه
سلام عزیزم من طبیعی زایمان کردم اما مرگ و جلوی چشمام دیدم قشنگ😑😢 اما به محض زایمان تمامدردات از بی ...

دکترم رو برای طبیعی هم بخوام میارم دکتر از دوستانمون هست بیمارستان هم که دیگه شهرمون دوتا خصوصی داره یکیشو میرم 

ب بچه فکر کن

هر دردی باشه اونقد مسکن میدن یادت میره

اونا ک‌درد میکشن دکتراشون مسکن نمیدن

و البته ارثی هم هست 

کار خواهرشوهرت خیلی اشتباه بوده ک اومده پیش ات گفته..میخواد بگه کار شاقی کرده🙄

تو هم‌درد نخواهی داشت ولی اگه ازت پرسید بگو پدرم درومد😐😐😐

هر موقع فکرت رفت اون سمت یاد نی نی ات بیفت ک عشقه عشققققق

منم هفت ماه تمام میشه

خیلی میترسم فکر میکنم طبیعی بهتره ولی طاقت دردم فوقالعاده کمه

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن