2777
2789

از این خیابونی ها نیستا جای درست میان تقاضای دوستی میکنن ، بعد هنوز یه بار هم باهاشون بیرون نرفتم تقاضای عکس میکنن منم منطقی میگم من تا کسی رو نشاختم نمیتونم عکسی از خودم بدم ! میگن بیا ویدیو کال میگم همون دلیل قبلی میگم

و اینکه دوستندارم عکسم تو گوشی کسی که یکبار هم باهاش بیرون نرفتم باشه !

فوری سرد میشن و دیگه پیامی نمیدن منم بلاک میکنم

بعضی هاشون هم میگن بیا خونمون ...

این پیشونی کجا مارو میشونی

دوستام رابطه دارند ، پسرها همه خوب ادم ! همشون میخوان با طرف هم ازدواج کن

این هم وضع منه ! درصورتی که هیچی کم ندارم .... 

از تنهایی واقعا خسته شدم .... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منو دوستمم همین حرفا رو باهم میزنیم  والا من که هرچی دیدم ریسکی و جنسی بودن پسراکمتر ازدواجی ا ...

آره منم دیدم همینطوری بودن ولی دوستام یک سری هاشون دارن به ازدواج میرن با دوست هاشون ، یک سری هاشون اینقدر پسرهای خوبی بودن سالها باهاشونن

من دوست پسراشون رو دیدم که میگم .

تریپ نصیحت بر  نمدارم ولی من از تنهایی راضی ترم ..به نظرم پسرا لیاقت دخترا رو ندارن...  

منم این حرفا میزنم ولی خودمونیم نمیشه دو جنس مکمل یک دیگه اند زن نیاز به یک جنس مخالف داره وگرنه روحش خسته میشه ...

عزیزم دقیقا اینه ک شما میگید اون پسرا معلومه چی میخوان ک اگه زود بدستش نیارن میرن سراغ بعدی متاسفانه تو جامعه ما جایی واس اشنایی جنس های مخالف نیس هستن پسرهایی ک اونا هم تو شرایط ماهستن نمونش برادرم بود میگفت من از کجا یه دختر باید ببینم انتخاب کنم بیرون نمیشه فک میکنه مزاحمم یا شماره داد من خودم فکرم یجور میشه!خیابان ک اصلا میگن حرفشو نزن مجازی فرهنگشو ندارن و کلا هر کی بگه مجازی انگار داره بازیت میده!و هشتاد درصد دروغ و توهمات!این چیزا باید از طرف خدا جور در بیاد منم تو شرایط شمام و از طرفی ام واقعا خسته ام از تنهایی

کی فکرشو میکرد یروز یعده ناشناس دور هم جمع شیم و از خصوصی ترین حرفامون بهم بزنیم!
آره منم دیدم همینطوری بودن ولی دوستام یک سری هاشون دارن به ازدواج میرن با دوست هاشون ، یک سری هاشون ...

چند نفرن؟پسره سطحش چجوریه؟اون پسرایی که من دیدماااا اونا همشون پایین تر از دختره بودن

خوب ببین شاید فک میکنن زشتی 

در صورتیکه خودت میگی چیزی کم نداری

یکم اسون بگیر

توی سکرت چت بذار عکس محجبه 

خودتو بذار جای طرف... با دختری ک ندیدیش میتونی برنامه ریزی کنی؟ یا مثلا وقت بذاری باش بری بیرون

اومدیم و بیرون رفتین و خوشش نیومد

اون موقه بهتره؟

آدم امن زندگی آدم ها باشیم...🦋
عزیزم دقیقا اینه ک شما میگید اون پسرا معلومه چی میخوان ک اگه زود بدستش نیارن میرن سراغ بعدی متاسفانه ...

واقعا خسته شدم

مجازی اصلا نمیشه حساب کرد ازکجا معلوم با صدتای دیگه هم حرف میزنه ...

تو خیابون میفتم دنبال محل نمیذارم چون اینها بی فرهنگ و خیابونی اند و درحد من نیستند جاهای باکلاس که ادم های خوب میان هم میشه این !

دقیقا درسته باید از طرف خدا باشه ولی نمیدونم کی خدا میخواد یه جفت به من بده دیگه سنی ازمون گذشته خسته شدم واقعا ...

من رفتار های بعضی دختر هارو درک نمیکنم دختره ۴۰ سالشه با یکی دوست میشه انگار طرف شوهرشه همه جوره بهش وابسته میشه(نه از لحاظ رابطه)جوری باهاش پیامک بازی میکنه همه از قیافش میفهمن حالم از رفتار هاش بهم میخوره دلمم براش میسوزه جوری رفتار میکنه انگار ۱۵ سالشه اما سعی میکنه بگه من خیلی بزرگم و میدونم پسره اصلا نمیخواد باهاش ازدواج کنه بهشم گفته این فردا یه ضربه ی عمیق میخوره تنهایی شرف داره به اینطور دوستی ها 

هرچه هستم خدایم داند...