2777
2789
عنوان

کسایی که تجربه زایمان داشتین

206 بازدید | 51 پست

اول از همه من هشت ماهه باردارم و خواهر شوهرم ماه پیش اختیاری سز کرد میگه درد بعدش خیلی زیاد مردم و زنده شدم منم مثل چی ترسیدم و دارم به طبیعی هم فکر میکنم ..هر نوع زایمانی که داشتین ..مثلا طبیعی بگین راضی بودین؟؟ با اپیدورال بود یا نه ؟؟ سزارین بگین راضی بودین با بی حسی بودین یا بی هوشی؟ از درد حین طبیعی بگین چ قدر مثل درد پریوده هر چند من پریودم دردش بسیار کمه و از سزارین بگین درد بعدش چه طوره ...ممنون میشم یه کی رو که داره مادر میشه و بی تجربه اس راهنمایی کنید درست تصمیم بگیره برا زایمانش 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌹🌹🌹🌹🌹❤❤❤❤❤❤

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من سرارین بیحسی بودم خیلی عالی بود

درد قابل تحملی هم داشت بعدش

در واقع درد نبود فقط موقع راه رفتن اذیت میشدم تا ده روز

بدن به بدن فرق داره

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سزارین حین جراحی ک آدم متوجه نمیشه چیزی. ولی بعدش ک شکم و فشار میدن خیلی دردناکه. و درد بخیه ها موقع نشستن و پاشدن و دراز کشیدن خیلی اذیته. من روز اول ک اومدم خونه نمیتونستم حتی لباسمو درارم برم سرویس. حتی نمیشه نشست باید ایستاده انجامش داد. وقتی میخاستم دراز بکشم از بس درد داشتم میلرزید بدنم. بچه رو هم ک نمیشه خابیده شیر داد

خالم  سه بارطبیعی زایمان کرد بار سوم میگفت از درد داشتم میمردم دوبار اول خیلی بهتر بود خواهرمم سز کرده والا هرکی میومد دیدنش میگفت تو چه سرحالی من جای تو بودم دادم هوا بود عزیزم در کل بدن با بدن فرق میکنه موقعیت بچه باید مشخص کنه که چطور باید زایمان کنی

هرچه هستم خدایم داند...
من زابمان سزارین شدم چون دخترم بریچ بود بیحسی از کمر بودم شکممو فشار ندادن تا دوسه روز  جای بخی ...

میشه از دردبعدش بگی در چه حده؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خالم  سه بارطبیعی زایمان کرد بار سوم میگفت از درد داشتم میمردم دوبار اول خیلی بهتر بود خواهرمم ...

موقعیت بچه سفالیک هس ... از کجا بدونم برا بدنم چه جور زایمانی خوبه،؟

من میگم نه طبیعی نه سزارین

برو کلاس های آمادگی زایمان که الان آنلاین هم هست شرکت کن ورزش ها رو انجام بده زایمان فیزیولوژیک انجام بده مثل گل زایمان می‌کنی بهت قول میدم الان توی کشورهای پیشرفته سزارین که هیچی اگر بفهمن مجبورن سزارین کنن ناراحت میشن ولی زایمان طبیعی شون هم مثل آدمیزاده مثل ما با آمپول فشار نیست که

توی بارداری ورزش می‌کنن اخرا ماساژ پرینه دارن نفس های عمیق شکمی میشه عادتشون بعد میذارن دردشون شروع میشه و با درد میرن بیمارستان حین درد ورزش میکنن و تا لحظه آخر با نفس های شکمی مدیریت درد دارن و مثل گل زایمان میکنن

الان توی ایران زایمان فیزیولوژیک هم به همون قوت انجام میشه ولی باید توی کلاس ها شرکت کنی و مدیریت درد رو یاد بگیری و نامه ببری که توی کلاس ها حضور داشتی و کسی حق ندارد دست بهت بزنه

من زایمانم طبیعی بود درد داشت دروغه بگم نداشت ولی واقعیت اینه که خیلیا بیخودی غر میزنن و همه چیزو بزرگ میکنن آستانه تحمل دردشون خییییلی پایینه از آزمایش گلوکز غر میزنن تاااا سوند و درد باز شدن دهانه رحم و...

من تجربه سزارین ندارم ولی برگردم عقب باز هم طبیعی میارم 

طبیعی

فقط ماه اخر ورزشاتو بکن اسکات و گربه و پیاده روی و ...

دمنوسای مختلفی هم هست که کمک میکنه تخم شوید و کتان و رازیانه و ...

داروی سنتی زایمان اسان و ...

و کارهای دیگه که به بازشدن دهانه رحمت کمک میکنه و باعث میشه درد کمتر بکشی

درضمن سعی هم کن پیش دکتری بری که به زایمان طبیعی اصرار و علاقه داشته باشه

من میگم نه طبیعی نه سزارین برو  کلاس های آمادگی زایمان که الان آنلاین هم هست شرکت کن ورزش ها ر ...

کلاسا رو من انلاین دارم میرم چهارشنبه جلسه اخرمه  ولی خب طبیعی هم بخوام زایمان کنم میگم دکتر زنانم بیاد ماما نمیخوام

موقعیت بچه سفالیک هس ... از کجا بدونم برا بدنم چه جور زایمانی خوبه،؟

ببین دوتا از دوستام تا لحظه ی آخر داشتن میرفتن زایمان طبیعی سونو قبل زایمان رو که انجام دادن گفتن بچه درشته باید سز کنید 

هرچه هستم خدایم داند...
طبیعی فقط ماه اخر ورزشاتو بکن اسکات و گربه و پیاده روی و ... دمنوسای مختلفی هم هست که کمک میکنه تخ ...

دکترای زنان دیگه هشون اصرار به طبیعی دارن سزارین سخت قبول میکنن

عزیزم اول اینکه بدن با بدن فرق دارخ  دوم اینکه دکتر با دکتر فرق داره من دوتا بچه هام سزارین بودن با تو دکتر مختلف هم بیهوشی شدم م بیحسی لیزر هم شدم بخیه نبود اولی اصلا اذیت نشدم ولی ومی یه خورده استرس به خودت  نده 

بدن با بدن فرق داره😊

من طبیعی با اپیدورال بودم و بسیار راضی . البته به نظر دکترم اطمینان کامل داشتم که گفته بود میتونی  طبیعی زایمان کنی.

بلافاصله بعد زایمان دردام تمووم شد .حتی دلم میخواست خودم با پای خودم از اتاق زایمان بیرون بیام🤣 گفتن نه بشین رو ویلچر

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....