2777
2789
عنوان

کسایی که تجربه زایمان داشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 51 پست
ببین درد تحمل میکنه تو مثلا جایت زخم بشه یا بشکنه میتونی درد تحمل کنی والا لیزر بهتره کشیدن نداره عف ...

الان ب خاطر کرونا بی هوش نمیکنن... تا حالا جاییم  زخمی نشده نمیدونم والا .. لیزر میگن مراقبت میخواد تا 3ماه حالافعلا دغدغه ام  نوع زایمانه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

چرا درد داره ولی قابل تحمله 😁 من انقدر به درد حساسم که صورتمو بند نمیندازم از ترس درد . ولی نمیدونم ...

چه زایمان طولانی داشتی چه قدر سختی کشیدی

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه از دردبعدش بگی در چه حده؟

درحدی هست که بشه تحمل کرد بیشتر یه حس سوزشه من چون بدنم ضعیف بود و اینکه لخیه ها زیاد بود درد داشتم‌بیشتر دستشویی رفتن سخته طبیعی هم ممکنه بخیه بخوره من زمانی که زایمان کردم یه زنه  اتاق بغلی بود طبیعی بود بیچاره جرش داده بودن اندازه سزارین بخیه خورده بود طبیعی و سزارین هرکدوم بدی هایی داره ولی من از طبیعی چیز زیادی نمیدونم ولی من سزارین شدم بی خسی از کمر کمر درد دارم سر درد دارم بعد نه ماه

چه زایمان طولانی داشتی چه قدر سختی کشیدی

طولانی بود ولی هیجان انگیزم بود 😁 همسرمم کنارم بود . ماما هم مهربووون . خدابیامرزه دکترم پارسال بر اثر سرطان فوت کرد 😭 خیلی زن نازنینی بود . منبع ارامش بود .

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

درحدی هست که بشه تحمل کرد بیشتر یه حس سوزشه من چون بدنم ضعیف بود و اینکه لخیه ها زیاد بود درد داشتم‌ ...

سر درد حتما زیر سرت بالشت گذاشتی وقتی از اتاق عمل اوردنت  

درحدی هست که بشه تحمل کرد بیشتر یه حس سوزشه من چون بدنم ضعیف بود و اینکه لخیه ها زیاد بود درد داشتم‌ ...

واییی چه بد ... میگن سرتون رو تکون ندین بعدش زیرش بلند نباشه

طولانی بود ولی هیجان انگیزم بود 😁 همسرمم کنارم بود . ماما هم مهربووون . خدابیامرزه دکترم پارسال بر ...

اها من طاقت ندارممم...خدا کنه زایمانم  راحت باشه به عمه و مامانم نرم

من جفتشو تجربه کردم ،ولی طبیعی خیلی برام سخت بود چون جنین مرده سخت بود بدنیا اوردنش،درکل سزارین خوبه ...

میشه از مراقبتاش بگی؟؟

میشه از مراقبتاش بگی؟؟

تو بیمارستان ک همراه میخواد عزیزم،اونجا پرستارا میگن ک چیکار کنی مدتی ک بیمارستان هستی،خونه اومدنی هم پانسمان بخیتو هروز عوض کن حمام رفتنی باشامپو بچه یاسرم شستشو بده با سشوار خشک کن،اگ درد داشتی شیاف بنداز عزیزم مخصوصا توبیمارستان شیاف لازمه 

هیچکس از نبودنت نمیمیره😏فوقش دیرتر میخوابه🤞
مادرم بعد زایمان هاش پس درد داشته توی طبیعی یعنی با سزارین براش فرقی نداره... خواهر شوهر بزرگم طبیعی ...

خب عزیزم زایمان بی دردسر که نیست

ولی من پمپ درد گرفتم بعد زایمان اصلا درد نداشتم فقط یه کم اذیت میشدم موقع بلند شدن و راه رفتن اونم تا ده روز...دیگه شکم پاره شده نمیشه که درد نداشته باشی اصلا

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
تو بیمارستان ک همراه میخواد عزیزم،اونجا پرستارا میگن ک چیکار کنی مدتی ک بیمارستان هستی،خونه اومدنی ه ...

خواهر شوهرم گف درد شدید بوده برا دشمنم نمیخوام منم مثل چی ترسیدم از زایمان

خب عزیزم زایمان بی دردسر که نیست ولی من پمپ درد گرفتم بعد زایمان اصلا درد نداشتم فقط یه کم اذیت میش ...

تا10روز اذیت میشدی؟؟ پمپ در چند بود ؟؟ چیه اصلا؟؟ درد رو واقعا کم میکنه ؟؟اون درد شدید روز اول ؟

خواهر شوهرم گف درد شدید بوده برا دشمنم نمیخوام منم مثل چی ترسیدم از زایمان

شیاف برای درده عزیزم من سز اولم شیاف نمی‌دونستم باید بزارم سر سز دومم کاربلد بودم  ولی سر طبیعی بخاطر درد فقط فحش میدادم خدایا غلط کردم دیگ بچه نمیارم  

هیچکس از نبودنت نمیمیره😏فوقش دیرتر میخوابه🤞