اول از همه من هشت ماهه باردارم و خواهر شوهرم ماه پیش اختیاری سز کرد میگه درد بعدش خیلی زیاد مردم و زنده شدم منم مثل چی ترسیدم و دارم به طبیعی هم فکر میکنم ..هر نوع زایمانی که داشتین ..مثلا طبیعی بگین راضی بودین؟؟ با اپیدورال بود یا نه ؟؟ سزارین بگین راضی بودین با بی حسی بودین یا بی هوشی؟ از درد حین طبیعی بگین چ قدر مثل درد پریوده هر چند من پریودم دردش بسیار کمه و از سزارین بگین درد بعدش چه طوره ...ممنون میشم یه کی رو که داره مادر میشه و بی تجربه اس راهنمایی کنید درست تصمیم بگیره برا زایمانش 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌹🌹🌹🌹🌹❤❤❤❤❤❤
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
درحدی هست که بشه تحمل کرد بیشتر یه حس سوزشه من چون بدنم ضعیف بود و اینکه لخیه ها زیاد بود درد داشتمبیشتر دستشویی رفتن سخته طبیعی هم ممکنه بخیه بخوره من زمانی که زایمان کردم یه زنه اتاق بغلی بود طبیعی بود بیچاره جرش داده بودن اندازه سزارین بخیه خورده بود طبیعی و سزارین هرکدوم بدی هایی داره ولی من از طبیعی چیز زیادی نمیدونم ولی من سزارین شدم بی خسی از کمر کمر درد دارم سر درد دارم بعد نه ماه
طولانی بود ولی هیجان انگیزم بود 😁 همسرمم کنارم بود . ماما هم مهربووون . خدابیامرزه دکترم پارسال بر اثر سرطان فوت کرد 😭 خیلی زن نازنینی بود . منبع ارامش بود .
وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....
مادرم بعد زایمان هاش پس درد داشته توی طبیعی یعنی با سزارین براش فرقی نداره... خواهر شوهر بزرگم طبیعی ...
خب عزیزم زایمان بی دردسر که نیست
ولی من پمپ درد گرفتم بعد زایمان اصلا درد نداشتم فقط یه کم اذیت میشدم موقع بلند شدن و راه رفتن اونم تا ده روز...دیگه شکم پاره شده نمیشه که درد نداشته باشی اصلا
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟